Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááá hallod..nem hiszem, hogy ott leszek..nagyon úgy néz ki a dolog, hogy itthon fogok poshadni...de ha megyek akkor is cska péntek-szombat viszont akkor készre vágom magam
ne fossál be,nekem még ez évben sem lesz motorom , de söröm annál több ha gondolod vendégül látlak majd 1-2 literre a találkozón! mondjuk az se zavar ha esni fog,mert nem motorral megyek ha-ha
remélem, hogy ebben a hónapban el kezdek dolgozni és akkor jövőhónapban az első fizuból én is megcsinálom
én voltam a pöcs..mert ment..cska már gyengébb volt, meg meg melegedett kicsit...csak nekem tökéletes motor kell és szétszedtem..nem gondolkoztam, hogy motoros találkozó, nyár...úgy voltam vele, hogy majd összerakom... amúgy nem a következő tulajnak csinálom...nem elsz ez eladva...úgy néz ki, hogyha elég lesz a lóvém a másik motorra akkor marad...vagy ha fater vesz magának motort, akkor majd ő eladja...ő tudja mit akar
hali
na tegnap voltunk Mátrázni, fasza volt 450km-rt mentem
Na az is gáz akkor. Bár nekem is lesz az még 1 hónap mire a seggem alá kerül a kis DR.
én már akkor megmondtam hogy add el,mikor ott volt a lehetőség bácsi! nem jó az a sok kínlódás,most megcsináltatod a következő tulajnak a gépet,nem poén ez így!
Faszt..én se csapatom szkráccsikám Darabokban van a DT, és kilátástalan a helyzetem, mert kéne rá vagy 30-40 ezer minimum, de ezer forintom van összesen, szóval nem hiszem, hogy ezen a nyáron sokat fogok motorozni Neked már záros időn belül kész lesz a gép és mehetsz...de nekem
Mindenki csapatja én meg csak szopok meg várok és várok. Lassan oda a nyár oszt motor a fasorba sincs.
Hali csaaak . . .

Helló Nóbiii
Ennyi mentünk tegnap:
Na akkor hajráááá . hát én már nem rotakapálok.....
mert mi a gond a nagy köbcentis gépekkel?
Gyááááá!
Mi meg holnap Biharfüred-Dragan-Havasrekettye-Vigyázó környékén rotakapálunk ,
Köszi
nekem is az volt életem első "verseny szellemű" próbálozásom,és jól gondolod,van benne kihívás és nagyon jól fogod érezni magad!
33indulóból lettem 4. ... az az igazság,ha nagyobb köbcentis gépet veszel mint 400 akkor még annyi sikerélményed sem lesz,mint amit beírtál... ezért olyanok is eljöttek mint a Sztrakon Bence...a kicsik közt meg ott volt még 2 kemény srác...
remélem hogy már a legközelebbin te is oda tudsz állni!
Fasza Nóbi...ma se volt kár felkelni a dobozok is jól állnak a Zé-nek
Azok a szegíny reménytelen sorsúak még teteje sincsen az ótójóknak
Jót gurultatok
Szia dobozos...... .
Egy kis ízelítő a mai napból
Köszi Zé!