láttam az albumod, mondta Csabi h. veletek tart fene a máját, pedig mondtam h. szombaton meg velünk jöjjön
a nyár folyamán majd én is akarok menni veletek Erdélybe ha lesz rá lehetőséég még
Mi meg páran a Dragan körül barmoltunk tegnap. nem kapott el a Yeti meg a pásztorkutyák se ettek meg. Szokásomhoz híven hemperegtem a bicajjal, de nem lett kutya-bajom se. a Vigyázón ismét nem voltunk, mert nem leltük az utat, de nem is baj, mert olyan felhőkben mentünk , h a panorámából semmit se láttunk volna.
Csináltam is pár képet, mikor nem pont a motor alól kellet kikűzdeni magam. Képek itt.
jaaaaaaaaaaa aha bácsi,félreértettük egymást! azt hittem ilyen cross pályán jobban lehet teljesíteni a 2t kis köbös gépekkel!
szóval kemény csávók tolják a fenti kategóriába! majd ha 1x személyesen is összefutunk,mutatsz egy két taktikát,fortélyt meg hasonló dolgokat hogy eredményes legyek van mit még tanulnom
nem tudom mit akar venni kortisz,ezt majd ő tudja
ha ti többször mentetek volna a pályán és mernétek ugratni akkor ti is gyorsabbak lehettek! senki nem mondja,hogy törjétek össze magatok,hogy annyira gyorsan menjetek,de a kissebb ugrókat érkezőre ha megugrod akkor nincs gond! ott vagytok menjetek majd gyakoroljatok néha...
én nagyon várom hogy menjünk még ilyenre,szimplán már a krossz nem vonz,mint eddig,hogy kimentem hetente és órákat mentem... az jó kis hangulat volt,nem csak krossz,jó arcokkal,ismerősökkel,ilyeneket kell még csinálni! ha lenne lehetőség itt akár nálunk én nagyon rajta lennék,de sajnos azt kell mondjam,a kezdeti off-road motorosokből egyedül képviselem magam rendszeresen,haverom meg amikor épp úgy gondolja! ja meg ugye a terület...
a tanki meg egy frankó placc!
arra értem,hogy 2 kategória van a tankis bulin...és a 400ccm feletti géposztályba nem leszel 20ból sem a 8adik...
erős az a mezőny... félreértelmezted... csak a versenyre nézve jársz rosszabul a nagy ccm-vel
A dobozkonzolért mentünk Pilisvörösvárra és onnan már csak egy köpés volt a Tigris Piliscsaba és Tinnye közt van szép környék jó utakkal aztán Dorog-Esztergom-Pilismarót-Dömös-stb végig a 11-en Pestig aztán haza há ennyi
a nyár folyamán majd én is akarok menni veletek Erdélybe ha lesz rá lehetőséég még