Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az is nő hála istennek...ha meg nagy muter, meg másik nagyfater is támogat úgy néz ki..na meg a héten megyek tüdőszűrőre jövőhét végefelé avgy max 2 hét múlva meló...meg közben haverom faterjáék bontanak egy házat..ott is lesz vagy 2 hétig meló..szal most fasza...ráadásul itt van nagyfater robogója szétdobva a garázsban...valami "kis" munkadíjat tőle is elvárok ha már felújítom a szarját
na mivan? szépen nő a torma?
Legyen neked igazad
DRZ-t szeretnék, de mivel nincsen 25kW-os papírokkal így marad a DR 350 vagy az XR400...ezeket is elvétve, de lehet találni..pénzem az már tuti lesz hála istennek
Jóvan, aszt lehet már tudni, h mit veszel?
Nem teljesen, mert a kormány egyik vége, meg a kuplungkar az kiláccott a vízből.
Császtok!
Ősszel én is zargatni foglak Zé..mert ah megveszem a nagyobb gépet muszáj leszek kimenni és ott kitapasztalni a tudását, na meg a sajátomat is bár lehet, hogy az enyém a nehezebb terephez kevés
be is ázott?
Volt hát, teccett neki
Eddig mindenkinek bejött, kivéve azt az egyet, akinek elvitte a patak a motorját
jók aképek Zé! látom Csabi is volt veletek
én is foglek zargatni majd ha vége a szüretnek,ahogy beszéltünk!
Ricsi!te ne aggódj a 125 miatt,megy ez is szépen mintha kötélen húznák
pilóta kell oda,meg kitartás!
igen így értettem!
egyébként ha kicsit is jól akarok gondolkozni,akkor sem vennék 450es krossz... mindenki azt mondja,hogy meg lehet szokni,meg jó az mert tartósabb..blabla... csak annyit nem vezsnek észre,hogy a 450-el nem fogsz tudni olyat megcsinálni,hogy 20percig folyamatos tempóban rójjad a köröket... legeslegjobb választás a 250 4T annak aki lustább,és nem tud annyira motorozni....
én sem vagyok nagyfiú és azért van 125ösöm,hanem azért,mert ezt élvezem a legjobban,imádom kipróbáltam a 250 4T-t is,de ÉN abból használtat,vagy csak nagyon kevéset használtat,ismerőstől,vagy újat... el lehet verni rá sok-sok pénzt egy buta vétellel...
na mindegy is én a 125 öt élvezem,de egyre jobban vonz egy 250 2T...de azt krosszozáskor nem tudnám kihasználni...viszont lehet hogy enduróban venném a 250est... exc
egyébként szívesen segít majd más is tanulgatni,meg mutatni dolgokat...tőlem sokat nem lehet tanulni,de tudunk majd miről beszélgetni
na elfexem mert széjjelmegy már a fejem , dél óta fájogat
jócakkát
há ja...
de legközelebb nem lesz gond mert ha fizetek se fog jönni úgy szétülte a seggít
jaja,fele annyibó megusztam volna
na én azér nem viszek asszonyt, mer az csak növeli a kőccsiget ,

na jó van akkor úgy intézzük, addig ird össze a kérdéseket
az baráti, a MÁtrai kiruccanás volt vagy 12-be hogy vittem asszonyt is
Fejenként 4ezerből jártuk meg, uh a pénz nem nagyon játszik szerepet. Annyit még egy diák is csak összehoz vhogy
há pedig nem csináltad volna aztat az kizárt, hogy nem mert de nem kell csörögni csak gyüvöl oszt kísz a portás meg végzi a dolgát hát na....
nem akartam már zavarkodni szerintem rám néztél de lehet hogy nem vagy igen de az biztos na majd ha bemegyek klinikára a héten csörögjek át vagy nem?
szóval nagy lajos király tér... hát mi nem oda megyünk
tudom, Te semmi jónak nem vagy elrontója, csak nekem szar az időbeosztásom mikor idöm van akkor meg pénzem nincs
Jó is volt az. Ügyesen ment Csabi. Tettünk bele időnként egy kis nehezebb részt is, h ne csak kitaposott úton járjunk. Nagyon nehéz terepet nem nyomtunk, mert az nekem sem megy, aki először van ott, annak meg lehet , elveszi a kedvét az ilyesfajta motorozástól.
Szte minden 2-3 hetente lenne lehetőség, rajtam igazán nem múlik.
Majd összeszervezzük.