na én felkészültem testileg lelkileg, motorilag holnapra! egy hátsó csaspágy csere is vót a délután h. ki ne szaladjék alólam a bringa
akkor holnap reggel várlak titeket, akkor 6 óra?
tel:30-26233huszonegy
ismeri vki a hölgyeményt? jó volt a protingje mutogatotis nekem h. ne fotozzam én meg vissza neki h. húzza a gázt szegény kicsit zavarba volt szerintem elnézést tőle ha felismeri magát
szevasztok, hazaérkeztem,még élek.
de sajna nem jött össze a szalagpótlás. kb. a műtét előtt észrevette a doki, hogy amiből pótolta volna a szakadt szalagom azon a részen van vmi nem odavaló csontkinövés amit először el kell távolítani. na ezt meg is csinálta. most újra torna, erősítés és ha újra megerősödött jöhet az eredeti terv
Jóvanaz, montam h volt már ezekkel a faszokkal bajom bőven, megyek inkább valamivel távolabbra, csak ne faszoljanak velem mindenféle hatósági meg önjelölt természetvédők. Ezidáig ez a román téma bevált.
Én csak este leszek gépnél v telónál, mer minnyá megyek a családdal a Tiszatóra csónakázni, h az őrmestertől holnapra eltávot kaphassak.
Majd addigra legyen kerek minden, de ha nem az se érdekel ha feketerdő, ha bihar, csak ne magyarban legyünk.
akkor holnap reggel várlak titeket, akkor 6 óra?
tel:30-26233huszonegy
Nagyobb a kár, mint gondoltuk?
mostmár Rock and roll
de sajna nem jött össze a szalagpótlás. kb. a műtét előtt észrevette a doki, hogy amiből pótolta volna a szakadt szalagom azon a részen van vmi nem odavaló csontkinövés amit először el kell távolítani. na ezt meg is csinálta. most újra torna, erősítés és ha újra megerősödött jöhet az eredeti terv
Oláh Józsi motorszerelő számát nem tudja valaki ? Ha tudja, meg is adja nekem ?
Én nem tájat megyek nézni
Inkább a szopós helyeket próbálom gyakorolni!
Én csak este leszek gépnél v telónál, mer minnyá megyek a családdal a Tiszatóra csónakázni, h az őrmestertől holnapra eltávot kaphassak.
Majd addigra legyen kerek minden, de ha nem az se érdekel ha feketerdő, ha bihar, csak ne magyarban legyünk.
majd viszek vagy 6 liter vizet
az meg alap h. szakadni fog rólunk a víz szerintem akárhova is megyünk, mindenhol átlag 35 fok lesz a környéken