Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na jó h. mondtad a fotozást mert fel kell tenni tölteni
Gábor akkor legalább te fotóz néha ha lesz időd,erőd!jó motorozást nektek! meg egy kicsit enyhébb időjárást kívánok,nehogy főzzétek a kávét egész nap
na én felkészültem testileg lelkileg, motorilag holnapra! egy hátsó csaspágy csere is vót a délután h. ki ne szaladjék alólam a bringa
akkor holnap reggel várlak titeket, akkor 6 óra?
tel:30-26233huszonegy
Jó lesz az, csak arra vigyázz, h fel ne cseréjje a két lábad!
Háj, nekem megvan valahol, ha meglelem ,átkűdöm, de lehet , h Naki tudja fejből.
Nagyobb a kár, mint gondoltuk?
Jó kis dokkmunkás alkat, bírná a nehéz fizikai melót
ismeri vki a hölgyeményt? jó volt a protingje mutogatotis nekem h. ne fotozzam én meg vissza neki h. húzza a gázt szegény kicsit zavarba volt szerintem elnézést tőle ha felismeri magát
Gratulációne
na elvileg jó lett a vizsga, remélem meglesz
mostmár Rock and roll
zúzós őrült smájli, de jó pofa
nahát ilyeneket nem szeretek hallani hát én is remélem hogy összejön, csak az a szar hogy most várhatok megint egy ideig mire sor kerül rá
Jobbulást Józsi ilyen szalag beültetésre egyik haverom igen rábaszott. remélem neked összegyön
szevasztok, hazaérkeztem,még élek.
de sajna nem jött össze a szalagpótlás. kb. a műtét előtt észrevette a doki, hogy amiből pótolta volna a szakadt szalagom azon a részen van vmi nem odavaló csontkinövés amit először el kell távolítani. na ezt meg is csinálta. most újra torna, erősítés és ha újra megerősödött jöhet az eredeti terv
láttál már kétutas raklapot? multkor eltévedtem benne a békával
Szevasztok!
Oláh Józsi motorszerelő számát nem tudja valaki ? Ha tudja, meg is adja nekem ?
Mi ez a jel vagy smile?
Ez mi?
sokat ne várj a tájtól!
Én nem tájat megyek nézni
Inkább a szopós helyeket próbálom gyakorolni!
én is a külföldet prefereálom inkább föleg h. abba a térségbe sehogy sem voltam még nemhogy motorral
értettem
Jóvanaz, montam h volt már ezekkel a faszokkal bajom bőven, megyek inkább valamivel távolabbra, csak ne faszoljanak velem mindenféle hatósági meg önjelölt természetvédők. Ezidáig ez a román téma bevált.
Én csak este leszek gépnél v telónál, mer minnyá megyek a családdal a Tiszatóra csónakázni, h az őrmestertől holnapra eltávot kaphassak.
Majd addigra legyen kerek minden, de ha nem az se érdekel ha feketerdő, ha bihar, csak ne magyarban legyünk.
, , ,
köszi
majd viszek vagy 6 liter vizet
az meg alap h. szakadni fog rólunk a víz szerintem akárhova is megyünk, mindenhol átlag 35 fok lesz a környéken