Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

50ért is kapsz olyan gépet amivel már tudsz olyan képet csinálni h. megszólal
másik meg h. a hdr az abból áll h. csinálsz külnbözö beállitásokkal képeket ugyanabban a pozicioba állványon és azt photoshoppal összefésülöd, az az igazi HDR, nem ez a hdr effect készitö, mert ez csak a szineket változtatja de ez is jo ha jobb nincs
Ezek Hdr-esek a téli nem de etöbbi az. Bár nem értek hozzá.
Egy jó gép 300-tól felfele a csillagos ég.
én is akarok venni vmi faszát max 50 mátyásig... de mikor lesz nekem annyim egy összegbe? lehet karácsonyra meglepem magam
jó lenne igy tudni fényképelni akkor meg is élnék belöle
Dynamic Photo HDR a progi neve..kis egyszerű program, de kurvajó Am szerkesztés nélkül si jó a a kép..vagyis a beállítás rendben, csak egy fasza gép kéne...azokkal lehet gyönyörű képeket csinálni...ha egyszer elsz pénzem egy fasza gépre akkor tuti befektetek egybe
ebből csinálj nekem HDR-t... mondjuk ez csak effekt, az igazi hdr-t meg se közeliti :D
zsír, mi a program neve? mert amit én feltöltöttem az nincs retusálva
jaja
működik a HDR program
Gabi..kicsit felturbóztam a képet
Köszi mindenkinek... Ideje volt már, hogy sikerüljön
grat, csak sikerált!
Gartulálok, és köszi
Drakulálok!
Császtok! Ma sikerült a forgalmi vizsgám...deee nem kell megijedni..nem fogok autóra váltani Am Gabi faszák a képek
lehetne már naposabb az ég.
fotóztam 1 kicsit az esti órákban
Hööö
Te meg csekkolod az összes totyikot , h hol jön szóba a neved?
Lejáratsz a semmivel,mert benneteket átbasztak?Na ,én meg nem zártam le,ez megy szépen tovább.Tudod a pénzt megkapod azt elfelejtik,a rossz hírt nem.Apád korrekt ember,te nem vagy az.
ÉS ebből honnan látszik, hogy ez egy új szár volt? Ez egy pay-pal kifizetési bizonylat...
Nekem van motorom? Ja tényleg most hogy mondod, képeken megnéztem már, totál elfelejtettem. Hát várok a vezérműláncfeszítőre, már csak azt kell beletenni oszt mehet a menet.
itt a másik mivel nem tudta párban megvenni mert nem volt pénze.
Itt lezártam az ügyet, és várom a pénzt.
original új, szárakat kapott.
oszt a te vírgípeddel mi van már?