50ért is kapsz olyan gépet amivel már tudsz olyan képet csinálni h. megszólal
másik meg h. a hdr az abból áll h. csinálsz külnbözö beállitásokkal képeket ugyanabban a pozicioba állványon és azt photoshoppal összefésülöd, az az igazi HDR, nem ez a hdr effect készitö, mert ez csak a szineket változtatja de ez is jo ha jobb nincs
Dynamic Photo HDR a progi neve..kis egyszerű program, de kurvajó Am szerkesztés nélkül si jó a a kép..vagyis a beállítás rendben, csak egy fasza gép kéne...azokkal lehet gyönyörű képeket csinálni...ha egyszer elsz pénzem egy fasza gépre akkor tuti befektetek egybe
Lejáratsz a semmivel,mert benneteket átbasztak?Na ,én meg nem zártam le,ez megy szépen tovább.Tudod a pénzt megkapod azt elfelejtik,a rossz hírt nem.Apád korrekt ember,te nem vagy az.
Nekem van motorom? Ja tényleg most hogy mondod, képeken megnéztem már, totál elfelejtettem. Hát várok a vezérműláncfeszítőre, már csak azt kell beletenni oszt mehet a menet.
másik meg h. a hdr az abból áll h. csinálsz külnbözö beállitásokkal képeket ugyanabban a pozicioba állványon és azt photoshoppal összefésülöd, az az igazi HDR, nem ez a hdr effect készitö, mert ez csak a szineket változtatja de ez is jo ha jobb nincs