Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az a baj ahhoz sokáig kellett volna gyűjtenem, nem bírtam volna én ki jövő szezonig.
óó te fijúú, inkább gyűjtötted volna még azt a kis pénzed és vettél volna 1 drz-t
Júli eleje már elvileg kilőve,mert azt oda adták az én oktatómnak! így is maradtak nála olyanok,akik azután fognak kapni időpontot,úgyhogy ilyenek miatt ne aggodalmaskodj
aszonta az oktatóm, hogy most júli elején lesz vizsga, abba mér talán bele férek, ha nem akkor max júli végén...abba már tuti, hogy beleférek na majd meglátjuk
hu bácsi,voltam bent az irodán,de te tisztába vagy hogy milyen harc folyik a vizsgaidőpontokért? jó hogyha Júliusban le fogsz tudni vizsgázni haver! valami augusztusi időpontokat hallottam a kiscsajtól....
nem...de ha júli elején vizsgázok..akkor vezetni kell vagy 2x..meg vizsga előtt nem akarom tacsra vágni magam...de holnap meglátjuk
péntek délutántól vasárnap reggelig fogsz vezetni?
fasza... holnap fel si hívom őket és kérek egy körülbelüli árajánlatot...ha sokkal olcsóbban csinálják meg mint a gyári, akkor elfutok hozzájuk, ha nem akkor megveszem a gyárit vajon tudnak adni árajánlatot anélkül, hogy látnának mintát? nem lenne jó elmenni és aztán kiderülne, hogy drágábban csinálják meg mint a gyári
én csakTörökékettudom
Zé...nem tudsz valakit aki tud hengerfej tömítést csinálni? klingeritből kéne kivágni egyet, a közepébe meg egy kis "tűzkarikát" tenni minta nincsen, ez a fő gond vagyis a formájáról van minta, csak nem tudom a pontos vastagságot..de ha tudsz embert lehet meg tudom érdeklődni
pontosan...ha egyáltalán el tudok menni...lehet a jogsi közbe fog szólni péntek körül tudom meg
hallod akkor majd a motoros találkozón míg mások a gázt fogják csavarni a motoron,addig mi a sörösüveg kupakját!
Ezt nem die akartam, hanem DT fórumba
Van egy eladó DT hátsó lábtartóm...ha valakit érdekel lökök képet
Pont most akartam ide is írni, hogy mi a helyzet Amúgy nem sokba hála istennek..de most még annyi sincs..szal most pár hétig szünetel a motorozás 8 ezer a fúrás meg a dugó, gyűrű, csapszeg. Tűgörgő 3ezer kb.. Hengerfej tömítés olyan 6 ezer forint körül van. Na meg még ha beüt valami....olyan 20-asból kijön kb...hála istennek a főtengelyhez/csapágyakhoz nem kell nyúlni. Na meg lehet megsíkoltatom a hengerfejemet, szerintem igazán ráférne
"Na DT generál...remélem utána pöpec lesz :DD" mennyibe fog fájni?
Nem vettem, meg most darabig biztos nem is fogok, 24E-emet vitt el a láncfeszítő.
na hát ez tényleg nem fasza nem jó így kezdeni. de igazad van, ha megcsináltatod akkor ezzel a géppel nagyon sokáig nem lesz gondod. csak hát idő és péééénzzz
Nem hogy elvinnéd egy esztergályoshoz azt a láncfeszítőt, , h faragja le róla azt a repedt részt és és esztergáljon rá másikat 2 furattal. 100 h meg tudnák csinálni.
Elbaszod itt az egész nyarat. Bukót vettél végül?
Szevasztok
Jöttem már kicsit elmesélni mekkorát szopok a DR-esl, amiben persze szerelőm is kicsit ludas. 6 hét után még most vette kezébe a törött felfogatású vezérműlánc feszítőmet, amiről kiderült hogy nem hegeszthető, meg a legvégén a kis bigyóra már rá van hegesztve egy kis plusz anyag valamiért (talán hogy tudjon még feszíteni) Szóval így 6 hét várakozás után még mindig az alkatrész rendeléssel húzódik az idő. Szívó szelepeim be voltak égve, faszán be lettek csiszolva, kipufogó könyék tőcsavarja bele volt szakítva a hengerbe, azt ott összehegesztették.......szal sikerült egy rakat fost vennem. No de legalább ha kész lesz tényleg patent lesz a kis doki.
Motorra nem kell, kocsira egy legolcsóbb 4napos kb egy ezres ft-ban
tényleg ha mondjuk románba megyünk akkor vennikell vmi útmatricát? motorra is? hogy van ez? avass már be
Ja az lehet, csak itt meg a kékek buziskodnak, végül az is sokba van
nem tudom mi lenne jobb, lehet mátra közelebb van, meg nem kell pénzt váltani legalább
ááá meló van...kell a lóvé, azt inkább átdolgozom a nyarat, csak hogy tudjak valami afsza gépet evnni ősszel am terepen vagy úton mentek?