Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok, akkor eccerű, minta raklap
jóvan, amugy kurva eccerű, ha bejössz debrecen felől vámospércsre akkor az első utca jobbra (Orgona) aztán az utca végéig felporolsz majdnem a domb tetejére, 36 szám de majd hivsz ha nem lelsz akkor számom tudod
Nem . jó lesz a vasárnap . Majd reggel 6körűl hílak és mondod hol vegyelek fel.
oké, akkor vasárnap reggel jössz ide akkor? vagy fel akarod mindenáron pakolni szombat este? mert késön érek haza szombaton
Jóvanakkor, marad az alapfelállás.
na nem tudnak jönni sajnos, egyik pesten van, másik nagykőrösön vagy hol, holnap esnek haza este, aztán még nekik is szerelni kéne, inkább most nem jönnek, de én megyek!
Még idáig nem.
jelen főnök Csabi jelentkezett?
Akkó mozsdmá jelentkezzen be aki tukó, h jönni akar.
Tudok kőcsönbe egy stráfszekeret, azon elférünk vagy tízen.
ááá most nem..menni kő... de köszi..legközelebb átugrok
há hozzad a fürdőgatyát azt csobbansz ezt a 35 fokot cvsak igy lehet birni azért remélem a hegyekbe nem lesz ilyen meleg
oszt nekem meg enm szósz...jóvan..meg vagy jegyezve
de ne lepödj meg ha vizesen megyek ki, mert igen medencézek majd
gyóvan
ööö, telon csörgess, udvaron leszek valszeg
na mikor hozod a protinget?
Hee te fijú? otthon vagy? olyan fél4 max 4 körül indulok...majd csöngetek vagy dudálok vagy valami elhúzódott...úgy volt, hogy 2 körül megyek
legjobb de megfulladnáőnk a portól
Héj srácok...mehetek a kis 80-as DT-mmel? De még bejáratós..szóval 50-el tudok csak menni
vasárnap megy ki,akkor majd ha hazajön...kb péntek vagy hamarabb
mert egy pöcs
mikor mennél?
sárospatak és környékére sztem még ne menjetek... ha oda gondoltad a hazai terepet jah és nincs meg az a kis baszás.... ebből már csak jövőhét lesz...
esetleg valakinek valami kellene mesterszállásról?le kellesz ugrani,mert Attila nem hajlandó nekem megkeresni a kinyomó rudat,ezért inkább leautózunk akkor
hagyjátok a picsába ...ennyien már piknikelni is mehettek ...vagy akár sörözni is gyűlhettek !
He ennyien leszünk akkor marad lehet a magyarországi téma