Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva hékás!

annyira nem mondanám hogy faszányosan jól vagyok,mert a vállam még mindig fáj,ráestem mikor felborultam a motorral,így vezetni se mentem a héten :S
holnap du. 2 fele megyek kreszből vizsgázni.
tegnap volt valami felvonulás nem tudom ki szervezte,úgy tudom acsádról indul,azután ábrány-fülöp-ábrány-vámospércs-falva-acsád!
reméltem hogy összefutunk valahol,de nem láttam a bagaméri tested...
ja és a muffot nem én fényképeztem.......
Az fasza lenne, ha locsolnák a pályát, bármikor lehetne oda járni, de így. Mikor én írtam akkor több Debreceni ismerősöm is azt mondta, hogy nem esik. Szóval lehet, hogy poros
köszi!
A port nem akarom nagyon szívni.Most nem esik? ja, elég lenne ha a Tankit belocsolná nekem valaki múlt héten határeset volt ha most nem jutott oda eső akkor storno,mert a héten nem volt semmi még jobban kiszáradt
Szia! Délután esett Debrecen sok részén..a Sámsonin nem tudom..ha esett akkor tanki pont fasza..ha nem akkor elég poros lehet
sziasztok
esik ott?
Tanki vajon holnap be lehetne támadni?
éééén? soha mizu van? ezt a muffot te fényképezted mi?
jóiccakát! mindenki alszik?
há jó is vón..... .
Aha kint maradt, leközelebb megbeszéljük és jösztök a csajok főznek mi meg veretjük nek! Nagyon jó kis utakon mentem, erdős sáros, meg minden ami kell egy jó terepmotorozáshoz!
hát Í.J akkor ha jól értem kint marad akkor jól gondoltam kár minden rosszba van valami jó és mit főzött .
Apám bejött érte....... Ricsi rendezte le .....
óóó...bakker.... Vidékre vittem ki a gépet,,,,,
Ott jobb lesz , ,,, ..akkor legközelebb!
Van egy fasza erdős rész,,, ott verettem, Ricsi nem szereti mert túl erös neki! Úgyhogy rám maradt,,, de nagyon állat,,,
Nem akartam abba hagyni! Timi addi bográcsolt,,,,
Úgyhogy nem volt gond hogy, 5 órát vertem a Kx-nek!
és hogy vitted ki . .
Háááj remeeeek vártam hogy hííííj itthon basztam a rezet egész nap
Helló Nóbiii
Ma kivittem terepre a Kx-et... óóóóóóó... .. ..
Hát akkor jól van!
jól, miért ne lennék jól?
Te jól vagy?
Dehogy jó! Oda van még szerelőnél a villa. Akkorát szoptam vele mint ide Kína. Anyagilag is elég faxa lesz ez az egész + elvan baszva az egész szezonom.
ejszakai traffi?! ugye ez csak valami legenda
csű, na mizu? jó már a motor?
csűű