Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is csak 1 volt itthon,az is rossz.
elmentem a Herold's-hoz, akik nagyon segítőkészek voltak!
a debreceni suzuki kereskedő nem tudnak kisegíteni?
Ebayon van új 23e ért.
lehetőleg ócsó (mert már nagyon fakkk....)
köszi :)
Új vagy használt? Ha új kell akkor Powercity-nél kopogtass a Mikepércsi úton.
Nekem ez nem menne, mert csak ez az 1 szabadonfutó található itthon.
Szevasz héj
Írni kéne már végre egy címet, egy nevet, meg nem tom mi kell a rózsaszín csekkhez
SZEVASSZ JACEK
Hali!
Tudom, h nem teljesen ide való, de ha valaki tud Debben olyan helyet vagy bácsit/nénit/kutyát, bármit, ahol van eladó 2000es SVhez való jólműködő feszszabályzó, visítson már egyet!
Köszi
én is 4 selejtes (félbevágott 5 literes kanna aljából előszedett ) szabadonfutóból csináltam 1 normálisat,és nem volt vele baj!
még hogy ne vegyen az ember kátéjemet,mikor tele van olcsóbbnál olcsóbb alkatrészekkel és temérdek megoldással :D

U.i: egy hasonló bajtársad!
hájja'
aúú, fene, akkor vadászhatok első cross-t
hát sajna már nincs bocsi
azt hittem már nem fog kelleni, aztán odaadtam egy érdeklődőnek
áá ne is mond, én most kergettem haza az enyémet debrecenből terepen
megvan még a cross gumi? mert értemennék vmikor
miújság fiatalok?
már eléggé viszket a tenyerem, megkergetnék vmi fasza gépet
100% h. tudnak neked ilyet gyártani, egy jó marós megcsinálja, de jó pénzért ám de ha ennyire nem lehet kapni akkor érdemes odavinni neki a használtat és az alapján meg tudja csinálni, ez fix
hallottam, elmesélted valakinek hogy kell motort venni
szerintem 1000%, hogy tudnak iylet csinálni...
Hát nem tudom... Szerintem ez nem igazán az egyszerűen legyártható lánckerék kategória.
Tuti, hogy tudnak ilyet csinálni..cska kérdés, hogy mennyire erős, és mennyiért csinálják meg..majd Gabi többet mond..ő benne van az iylenekben
Biztos van új miért ne lenne? Csak a szabadonfutóval együtt az már elég sok lenne feltételezem és azt az összeget inkább benzinre fordítanám.
Nem hiszem.
Muteroddal jöttem haza a buszon.. Eltémáztunk
Olyan fogaskereket nem lehet csinálni bele? Vagy hasonlóból, vagy újból csinálni egyet.. Vagy újonnan nincsen?
Hello

Köszi szépen az infót, ez is több már a semmitől. No én azt se bánnám ha sugározna, csak ott tenné már a hengerben.