Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedves Motoros Barátunk!

Terveink szerint 2011.06.11-én szombaton megrendezésre kerül az I. GéPéSz Motoros Kupa az EURO-RING-en. Jelentkezz te is www.gepeszmotorosok.hu weboldalunkon a GéPéSz Motoros Kupa menüpont alatt! Részletesebb tájékoztatást szintén weboldalunkon találsz. Június 4-én az EURO-RING standard motoros nyílt napot tart, ahol mi is ott leszünk és tájékoztatjuk a jelenlévőket a június 11-i tervekről, lehetőségekről. Így a mostani szombat egyfajta előfutam, edzésnap lehet az egy héttel későbbi futamra. Kérlek segítsd munkánkat! Regisztrálj nálunk, hogy az EURO-RING üzemeltetése felé időben jelezni tudjuk igényünket! Az egyeztetés még nem zárult le, ezért végleges időtervet és árat sajnos még nem tudok ígérni! Üdvözlettel, GéPéSz Motorosok
jóvan puca
ok pucuru! most mennem kell el,de holnapra csinálok képet,leírást mindent és átküldöm neked! előre is kössz szépen! cupp
hogyne már...küldjél képeket, mondjad a címet azt rakom is fel
Ásztai bácsi! van egy két dolgom amit fel akarok rakni képesmotorra,de nem enged egyszerre 2 db hirdetést! lennél olyan nagyfaszú hogy feladod a te profilodon az én telószámommal meg címemmel?
még nekem is megmaradt egy két cuccom a ktm-ből azokat árulgatom
ejjj hát van pííííííííííííííz nem el adni :) ásztaiéknál
normál állapotú DT-k 130-150 között mennek...ha nem adnak érte annyit, akkor inkább rozsdásodjon itt amúgy is azt mondta fater, hogy szerinte ne adjam el..
én annak idején a tdr-emet 150-be adtam el,de az még 6-ba is forgatta a földet folyamatosan nagy rücskös gumival terepen,fűben stb... biztos fogsz kapni annyit érte dzsoniiiii?
áááá..200 ezer alatt nem adnám el most...nyáron kell..nem simsonozok én amúgy nem is akarom eladni igazából...ősszel, vagy tél elején kicsit rendbe rakom, felrakom..ha elviszik elviszik..ha nem-nem....jó lesz itthon szaladgálósnak..ne meg míg a másikkal nem tudok utcán menni addig is ezzel emgyek
lüke,ne költs rá,adjad elfele már most ,mert azután nehéz lesz
addig meg kérsz valami szimót hogy legyen!
nem baj az..kevsesen is lehet jót bulizni
ebben az állapotban nagyon jó ár éret..szegény már halálán van...erzt a nyarat adom neki..aztán felújítás télen
hát 1-2 ember becsorog de mise leszünk sokan! az jó ár a dt-ért?
Vinnék a DT-t 150-ért most így ahogy van...ha lenne még 250 ezrem már adnám si oda...
jaja..elég sokan leszünk ha minden igaz...bááár sok emberben enm bízok, hoyg jön...de hátha... ti sokan lesztek?
helyes,ezt már szeretem :) 1 hónap és itt van a buli !
hátha nem fog belepofázni az esőőő
sok cimborád fog jönni?
pedig várhattál volna még tényleg oda adja az...ha meg enm akkor elhz valami haverod..vagy elmegyünk réted azt földúton elviszlek én
hát az :)
amúgy haver pont akkor jött amikor raktam a gépet felfele a futóra és mondta h várjak még vele egy hónapot ,legalább m.t. legyen még meg....de mondtam h úgysincs pénzem megcsinálni,meg már nem is áll szándékomban
majd a találkozóra elkérem tőle a a zündappot,hátha ide fogja adni
motortalan számkivetett
nem tudom nem ismerem
biztos valami számkivetett :)
van itt a környéken pár MZ-s hátha tudok szerezni egy főtengelyt ócsón..ha tudok visszatérünk rá
amúgy ki az a jó vágású gyerek a piros kamion mellett kék pólóban?
hát figyu,megdumálás tárgya
ami gigszer az hogy a főtengely nem egészséges amit ki kéne cserélni egy másikra,de a többi mind zsííír alkatrész! azt persze leszámolom belőle!
oszt mit kiérnél érte?
mindene megvan úgyhogy össze lehet lökni egyet simán...