Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello
A szimeringek megjöttek!
A gyűrűszett még valahol "sugárzás vizsgálaton" van remélhetőleg az is itt lesz hamarosan
Atyaég milyen lánckerék, fogaskerék akart lenni. Háá meghülyültem már az biztos.
Oszt akkor én mit szóljak, ma van egy hónapja hogy a DR-t elvittem a szerelőhöz, a gép még darabokban, alkatrészek még nem jöttek meg, szabadonfutóhoz azt a nagy lánckereket egy bontó sem tud adni, szal csak berúgós marad a gép........na tényleg nincs perpill életkedvem.
micsoda élet van itt, há mingyá elmegy az életkedvem is
há a nőrűűű
Most a "nőtűl" vagy még mindig be vagy rúgva a találkozó óta töki?
Na?Szombaton mit lőttem a bodegánál , ?
közben sikerült megoldani a "problémát" .
azért köszönöm !
hétfőn megyek be Debrecenbe, ha nagyobb értékbe akarsz vásárolni ( nem egy 20 ft-os dolgot,hanem legalább meghaladja az 5000 ft-ot,mivel nagyker) akkor valószínűleg tudok neked segíteni!
üdv az uraknak! valakinek nincs ismerőse a Postakert u.-án a Ker-moban? itt van 200m-re és mivel nagyker igy nemlehet vásárolni magánszemélynek.
ja vágom..biztos jó volt
Jani munkatársához kellett kimenni, vmi megbeszélni valójuk volt és ez lett az uticél
elhiszem
há' mit akartatok ti ott?
kár, pedig bevennénk a bandába
Földesre mentünk földön egy darabig, de nem vágtuk merre kel menni aztán mentünk aszfalton
na akkro meg egyszerre lesz motorunk..vagy ha motorom hamarabb lesz akkor jogsim nem lesz szal amjd felavatjuk az "újdonsült" motorosokat
na hát van ez így...... majd lesz később
merre vótatok?
óóúú bazd hát de miért nem díjazza? ezért adtad el a motort, hoyg utána ne legyen másik?
dumáltam fatherral a motorral kapcsolatban,de nem díjazta a dolgot,így csak az a választás maradt hogy úgyis nemsokára elkezdek melózni és jövőre kitolok a szalonból egy új gépet