Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor?
most hogy megnéztem már ismerősnek tűnik....
acsádon lesz falunap,jössz?
jó balfasz vagy http://sportmotor.hu/tagok/290...
amúgy jó pénzért mindig vannak fent afszán..akkor van gáz ha nincsen elég lóvé
nem találtam meg a gyereket,de biztos igazat mondasz
már én is alig várom h legyen stex a kézben és már csak a vásárláson kelljen törni a fejem! remélem még akkor lesznek fent kevés km-es E változatú masinák!
nincsen fent hirdetések között...DRZ fórumban van egy srác..még ő mondta vagy fél éve, hogy annyiért adná asszem MarcoSM volt a neve...
melyik az a 750 e ft-os?
nem drágábbak azok..Mo-n AMI 25kW-os az milliónál kezdődik...1 DRZ van most is 25kW-al...az is 750 ezer...itt vannak 500-ért 150-ből vígan kijön a papír meg a benzin...és akkor egy százassal olcsóbban kijöttem...de maúgy ez a külföldi dolog csak a végső eset..ha van akkor inkább itthonit...vagy itthonról külföldi papírral
biztos kevés ár? én nagyon sokallom! alapból drágábbak mint itthon,plusz még mire hazahozatod :S meg a papírozás....
jaja..kevés km...kevés ár..25kW-os forgalmi..szeretek az ilyeneket
sok motor van a honkapon,meg rengeteg a kevés km-es
na ha meglesz a lóvé akkor visszatérünk erre a gyerekre..mert svájsban tényleg sokkal olcsóbbak a motorok
pércsen van egy srác,aki svájcba szokott menni,onnan mindenféle dolgokat hoznak be és adnak el.
lehet h én is dumálok vele majd ha lesz lé,mert ott a legolcsóbb a motor ha jól tudom...
jaaa, hogy a weboldal kéne... www.mobile.de
de gondolom nem a Jó Istenke hajlott le az égből és úgy súgta meg neked hogy azok a motorok ott vannak....
www.xxxxxy.?
Launchhammer-be volt a legközelebb egy, meg volt még Enger-ben...ezek DRZ-k
merre nézted?
értem... amit én néztem az 1010km-re van...64000 lenne kb a benzin...plusz a magyar papíroztatás..áá nem érné meg behozni...maximum ha 4-5-öt hoznánk akkor lenne olcsóbba...de így
kb 1000km volt az út oda és olyan Salzburgig mentünk,talán kicsit tovább
hát az út milyen messze voltatok?
mármint mi mennyi volt?
Father..a múltkor mikor kint voltatok németben...mennyibe volt kb? lehetséges, hogy onnan lesz motorom, emrt millió dr350 és drz van 25kW-al
szasztok eriggyetek a tankira az íccaka volt jócskán eső egy kis jéggel megspékelve úgyhogy toljátok
óóúú heee..akkor teljesen motortalan leszel? jól beszoptad a gigabrokit na remélem minél hamarabb lesz valami fasza géped és verethetjük hogyne mennék már...ne basszál fel, hogy oda se jössz...kihozatod magad valakivel, oszt iszunk
hát ja sajnos :S
az mz-t is tolom vissza a régi gazdájához, nem akarok már reckírozni hogy elkapjanak a cimborák aztán elvegyék a s jogsit ami még meg sincs :D
REMÉLEM hogy egy hónap múlva már elkezdek melózni és ha minden sínen megy akkor jövő tavasszal nézek magamnak valamit
1 hónap múlva ábrányba találkozó,te mész?
csuma puca!
na az nem jó :S jobbulást
milyen felvonulás? bazzeg..ha tudom, hogy van mentem volna jó lett volna összefutni, beszélni pár szót nembaj, nemsoká itt a nyár...lehet csavarogni, de az a baj, hogy neked meg nincsen mivel jönnöd motorozni