nem találtam meg a gyereket,de biztos igazat mondasz
már én is alig várom h legyen stex a kézben és már csak a vásárláson kelljen törni a fejem! remélem még akkor lesznek fent kevés km-es E változatú masinák!
nem drágábbak azok..Mo-n AMI 25kW-os az milliónál kezdődik...1 DRZ van most is 25kW-al...az is 750 ezer...itt vannak 500-ért 150-ből vígan kijön a papír meg a benzin...és akkor egy százassal olcsóbban kijöttem...de maúgy ez a külföldi dolog csak a végső eset..ha van akkor inkább itthonit...vagy itthonról külföldi papírral
pércsen van egy srác,aki svájcba szokott menni,onnan mindenféle dolgokat hoznak be és adnak el.
lehet h én is dumálok vele majd ha lesz lé,mert ott a legolcsóbb a motor ha jól tudom...
értem... amit én néztem az 1010km-re van...64000 lenne kb a benzin...plusz a magyar papíroztatás..áá nem érné meg behozni...maximum ha 4-5-öt hoznánk akkor lenne olcsóbba...de így
óóúú heee..akkor teljesen motortalan leszel? jól beszoptad a gigabrokit na remélem minél hamarabb lesz valami fasza géped és verethetjük hogyne mennék már...ne basszál fel, hogy oda se jössz...kihozatod magad valakivel, oszt iszunk
hát ja sajnos :S
az mz-t is tolom vissza a régi gazdájához, nem akarok már reckírozni hogy elkapjanak a cimborák aztán elvegyék a s jogsit ami még meg sincs :D
REMÉLEM hogy egy hónap múlva már elkezdek melózni és ha minden sínen megy akkor jövő tavasszal nézek magamnak valamit
1 hónap múlva ábrányba találkozó,te mész?
csuma puca!
na az nem jó :S jobbulást
milyen felvonulás? bazzeg..ha tudom, hogy van mentem volna jó lett volna összefutni, beszélni pár szót nembaj, nemsoká itt a nyár...lehet csavarogni, de az a baj, hogy neked meg nincsen mivel jönnöd motorozni
acsádon lesz falunap,jössz?
amúgy jó pénzért mindig vannak fent afszán..akkor van gáz ha nincsen elég lóvé
már én is alig várom h legyen stex a kézben és már csak a vásárláson kelljen törni a fejem! remélem még akkor lesznek fent kevés km-es E változatú masinák!
lehet h én is dumálok vele majd ha lesz lé,mert ott a legolcsóbb a motor ha jól tudom...
www.xxxxxy.?
az mz-t is tolom vissza a régi gazdájához, nem akarok már reckírozni hogy elkapjanak a cimborák aztán elvegyék a s jogsit ami még meg sincs :D
REMÉLEM hogy egy hónap múlva már elkezdek melózni és ha minden sínen megy akkor jövő tavasszal nézek magamnak valamit
1 hónap múlva ábrányba találkozó,te mész?
na az nem jó :S jobbulást
milyen felvonulás? bazzeg..ha tudom, hogy van mentem volna jó lett volna összefutni, beszélni pár szót nembaj, nemsoká itt a nyár...lehet csavarogni, de az a baj, hogy neked meg nincsen mivel jönnöd motorozni