Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és szted az a 40 lovas patentszem nem lenne elég? mert szerintem az az nem úgy van megadva, hogy egy 45 lovas motort már ne bírna el...vagy hülyeséget ebszélek?
azért mert a lánc amit vettem az 75 Le ig jó, de az a patentszem amit meg mutattak az 40Le-ig szal szarnak vettem ilyen erős láncot ha úgyis a leggyengébb láncszem fogja meghatározni a futásteljesítményét?
nem mind1 vazze? ha jó hozzá mi a fasznak ragaszkodsz ahoz?
de nekem olyan kell ami ehhez van:D
DRZ fórumon linkelt valaki egy patentszemet, hogy neki olyan van és tökéletes
ki linkelt? mit?
A címet nem tudtam módosítani, így oda írtam, hogy erre írjanak
láttam, hogy linkeltek egyet...mirét nem vetted már meg? am meg keréken mész végig azt cső...
még mindig nem tudott nekem senki patent szemet adni az új láncomhoz ami az sm-hez van, a régi meg kuka, ez enduro szetteset meg felesleges feltenni sm szetthez mert olyan rövid 4be emelné vele a kereket
szerintem 14kor indulunk és vámospércsről csatlakozni lehet bátran, eddig 2-3an leszünk az biztos, de 90töl nemigen megyünk gyorsabban most
teló 06 30 635 93 05
Emil :) drz400@citromail.hu
hely Debrecen
ebből rakd fel képként az oldalidomot, fordulatszámmérőt,táskát, fejidomot-----mert csak 4 képet enged :S
Eladó ktm első sm sárvédő, fejidom bal oldalidom,fordulatszámmérő, lendkeréklehúzó, 2 db index, hátsó idomra felszerelhető ktm táska, lábtartó gumi, váltó gumi. KTM 640 Lc4 2006-os modell alkatrészei
nekem 8...te tod mit akarsz...amikor küldöd én felrakom..nekem az is jó ha egy hónap múlva
csinálom csinálom haver,csak jön pár haver sörözni és nem tudom h el fogom-e tudni neked küldeni,de megpróbálom öcsisajt!
wehehehe..haverom itt randalírozik már egy XT600-al..rendszám nélkül
Mivan he, képek, leírás? Vagy mrá nem aktuális?
amúgy mizu? ezer éve nem dumáltunk hogy-hogy krosszgumival mész?
Péntektől meló van..szal a hétvégém és a jövőhteme..na meg a ynaram nagy része ugrott de legalább elsz lóvém
Hi! Mikor lesz az indulás,hányan mentek és csatlakozni lehet-é
szeva puca, szombaton jösz motorostalálkozóra? biharkeresztes, nem megyünk gyorsan, cross gumival megyek