csü! ha hiszed ha nem most vittem vissza az mz-t egy 5 perce a régi gazdijának! minden mz cuccom van,szerintem nem tudsz olyat mondani ami ne lenne! komplett fék karbi frissen fúrt henger dugó deklik fékpofák féktárcsa fogaskerék gyújtás......
Fater nincsen valami ETZ, MZ blokkod ami egyben van? Vagy nem tudsz valahonnan olcsóért? Nyáron el kell ütni az időt valamivel...gondoltam építek valami gokart féleséget avgy valamit..egy ETZ blokkal...de nem nagyon találok így MZ-jé is megtenné, vagy bármi ami fasza
Sziasztok, nem tudtok véletlenül Debrecenben a Tócóskertben kiadó garázst/garázsrészt? Nemsoká motort veszek, de még nincs hol tárolnom. Angyalföld tér és környéke érdekelne elsősorban (Derék u, István u, Margit tér is akár)
Az is elég, ha csak tudom valahol tárolni a gépet, nincs feltétlenül szükségem az egész garázsra.
SZEVA
kéne a pénzed? nem rajtam múlik..haver anyja elfelejtette ma felrakni, pénteken akartuk, de már bezárt a posta mire mentünk..holnap felrakja REMÉLEM és onnanstól a postán múlik
Sziasztok!
Bódis kipufogók rendelhetők listaár alatt az alábbi márkákhoz:
Suzuki
Yamaha
Honda
Kawasaki
Triumph
Mv Agusta
BMW
Aprilia
A gyártott tipusokat a www.bodis-exhaust.net oldalon találhatók.
Árajánlatért engem kereshettek
Háj Amál
há már lemosni sikerült,odáig el jutottam de még a láncot még mindig nem feszítettem meg háát na... no meg egyedül nem sok kedvem stb.... veled mi a szitu,veri már a bohóc a fiók oldalát . beszéltem öccivel üdvözöl . .
Az is elég, ha csak tudom valahol tárolni a gépet, nincs feltétlenül szükségem az egész garázsra.
eladó a cbr
DID 520 VM patetnszemetek van-e? (nem nittelősre gondolok)
kéne a pénzed? nem rajtam múlik..haver anyja elfelejtette ma felrakni, pénteken akartuk, de már bezárt a posta mire mentünk..holnap felrakja REMÉLEM és onnanstól a postán múlik
Bódis kipufogók rendelhetők listaár alatt az alábbi márkákhoz:
Suzuki
Yamaha
Honda
Kawasaki
Triumph
Mv Agusta
BMW
Aprilia
A gyártott tipusokat a www.bodis-exhaust.net oldalon találhatók.
Árajánlatért engem kereshettek
há már lemosni sikerült,odáig el jutottam de még a láncot még mindig nem feszítettem meg háát na... no meg egyedül nem sok kedvem stb.... veled mi a szitu,veri már a bohóc a fiók oldalát . beszéltem öccivel üdvözöl . .
Mostanában elég sokat járok Debrecenbe,és azt szeretném megtudni hogy merre milyen részeken szoktatok tanyázni a városba?