Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oksa . .
Nóbii! Ha lesz kedved bármikor mehetünk ... ..
Kopasz! Köszi a lehetőséget fasza volt . hajrá Ricsi... . .
Háj elment a kicsi de egy nagyon jó kis gazdára talált ahol jó dolga lesz rendszeresen meg lesz mozgatva . .
amúgy eddig se a kedvel volt a porbléma ...... de aszem egyenlőre nem lesz nagyobb dolog
fasza a felhasználóneved SAMPONEMBER Királyság
Debrecenben a homokkertben fel alá motorozott valaki nagy hanggal, a hang nem zavart csak a tulaját keresem mert a hangok alapján környékbeli. Ha valaki magára ismer az írjon :)
Fú de meleg van...ilyenkor nem lehet máshogy bírni csak motoron..motorozzatok jó sokat..én azt teszem
Akkor jóvan akkor Tán megjött a kedved a nagyobb dógokhoz?
oksa
Az jó... Akkor reggel 8ra a garázsnál?
Nem régen jöttünk haza bagosról
Mi a szitu Nóbiii
?
Helló kop
Háj szívesen hááát majd holnap kiderül . alapjába véve azért
Háj.
Thx a segiccségért a szemdokinál , meg is lett pénteken a sportorvosi cakk-pakk , szombaton má tuttam is racsingolnyi .
Tán csak nem elkótyavetyélted azt a kis málnakeverőt, h árulod az sm-szettet?
Háj na hajrááááá . . mennyi ideje van még pont ma raktam üzemképes állapotba azaz meg spanoltam a láncot kb 10 perc volt lehet meg válunk egymástól de nincs szegény kihasználva öcci=ödön . .
Háj! Kész van a kis DT..alig akar már menni csóri..szal jövőhéten generál Jut eszembe...gumipók vállal motorokat mostanában? Haveromnak megadtam a számát, mert neki meg folyton megragad a DT
szia
köszönöm kérdésed igen veri igen aktiv gyermek hogy pusszancsam a zuzáját aztán erőltesd meg magad és rakd össze a kisvasat
öcci üdvözöl?!? még döncit meg is érteném na de öccit
na ez én oktatómat nagyon sokan utálják a nagy pofája miatt..eddig dicsérték sokan..most, hogy nála vagyok mindenki fikázza, hogy mekkora pöcs
amúgy meg rohadtul függ az,hogy milyen oktatóhoz mész! csak köztünk maradjon (na meg aki olvassa ) hogy nálam be sem ült mellém a rutin pályán,meg hasonló dolgok! az oktató milyen jóba van a vizsgabiztossal! mondtam az oktatónak hogy át se néztem a BÜ -t,gyorsan át kéne lapozni,és csak ennyi volt a válasza: Oláh (vezetéknév) lesz a vizsgabiztos míg csinálod a rutint beírja a Bü vizsgát is :D
Óúú bazze...azért én nem szeretnék 5x vizsgázni..25 ezer forint volt megint... A kurva anyjukat