Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az bizony..egy nagy tetüség...leszarják, hogy ki hogy tud vezetni..csak tejeljen
Az csecs

Én meg motorból a forgalmi vizsgát ötödjére csináltam meg, csak még abban az időben volt gyakorló jogsi, amivel ugyanúgy lehetett karcolni csak utas nélkül meg belföldön, ezér aztán pont leszartam, h 4xbuktam meg.
Majd összejön az, de lehet h be kéne fizetned a vbiztost egy pipára a négyesen vizsga előtt.
buziság most ami ott megy! ha már a jövőhéten mennék vizsgázni is késő lenne,mert már nekem a munkámhoz kell a jogsi! nincs munka nincs pénz nincs kenyér nincs motor!
Valaki nagyon nem akarja, hogy én kocsikázzak Meghúztak megint Ilyenen, hogy parkolásnál a kormány mozdítása után néztem a visszapillantóba, meg a rutinpályától 400méterre kb nem engedtem ki a buszt a megállóból, mert későn rakta ki az indexet, és satuznom kellett volna. Azt mondták, hogy okosan tettem, hogy nem satuztam, de fénykürttel jelezni kellett volna neki, hogy kiengedem. Júli 26-án van vizsgaidőpontom úgy néz ki. Lesz júli elején is vizsga, de abba már elvileg nem férek bele Mondjuk nem is érdekel már túlságosan...nem si tom minek mentem autóból...kellett fateroméknak rámerőszakolni
sikerült?
nagy faszság van a vizsgázás terén,mert olyan nagy most a túltelítettség hogy beszarás! rég mehetnék én is vizsgázni,és valami Július 25.-ére akarnak időpontot adni
Akorl.-t kezdem
hááá jól mondják ezek a nők a sírba tesznek!
Hát jah Zé én nem tom mit csináljak félek ez hamar nem lesz még kész hacsak másra nem bízom.....
Az A-t te még tuti nem kezded jövő tavasszal mert ahhoz kell 21 éves kor vagy 2 éves A1, Akorl.
szidjál is..most megengedem csak menjek át...
akkor majd szidlak egész nap
Köszi
ááá...nem döccenek én senkin..reméljük
Akkor jó kocsikázást!
Majd nem megyek inkább hónap debibe, nehogy átdöccenj valahun a roszz öreg testemen.
Ez még kocsi...az A-t majd jövő tavasszal kezdem
Csuma Nem az ügyességen múlik ez, hanem a figyelmen...a múltkor is elkapkodtam, mert basztam figyelni
Ez most mi? A v kocsi?
Szeva, hát akkor ügyes legyél bazmeg
Én meg hnap vizsgázok forgalomból...megint...remélem most átmegyek...nincsen ekdvem 3-jára is menni
Há mikor mi.

Hónapután pitbájkverseny, meg még a hétvégén ha beleférne , egy kis siklóernyőzés, a jövő hétvégén meg megyek borzolni a Biharban nézgelődő turisták idegeit
gondoltam, hogy valami ilyesmi probléma volt oszt azóta meg meló van? vagy miújság?
A rotakapával akartam visszamennyi, de háccsódefektet kapott
Héj! Mizu veled? Jól leléptél a motoros taliról...oszt basztá' visszajönni...
Balu...Amika (nünü) üzeni, hogy küldött mélt
Isten az égben!
Akkor az a teló lehet, h jövőre lesz kész
A kell neked motorral csajozni oszt majd megint jól odacsapod.
áhhh a motor már rég menne ha nem csikához viszem el a telókat. Jól teszed én is motoroznék.
Herefőd megvan még zöldebb mint valaha!
Én itthon poshadok, néha bulizgatok de má mennék a puncimágnessel csajozni de hát ....