Én meg motorból a forgalmi vizsgát ötödjére csináltam meg, csak még abban az időben volt gyakorló jogsi, amivel ugyanúgy lehetett karcolni csak utas nélkül meg belföldön, ezér aztán pont leszartam, h 4xbuktam meg.
Majd összejön az, de lehet h be kéne fizetned a vbiztost egy pipára a négyesen vizsga előtt.
buziság most ami ott megy! ha már a jövőhéten mennék vizsgázni is késő lenne,mert már nekem a munkámhoz kell a jogsi! nincs munka nincs pénz nincs kenyér nincs motor!
Valaki nagyon nem akarja, hogy én kocsikázzak Meghúztak megint Ilyenen, hogy parkolásnál a kormány mozdítása után néztem a visszapillantóba, meg a rutinpályától 400méterre kb nem engedtem ki a buszt a megállóból, mert későn rakta ki az indexet, és satuznom kellett volna. Azt mondták, hogy okosan tettem, hogy nem satuztam, de fénykürttel jelezni kellett volna neki, hogy kiengedem. Júli 26-án van vizsgaidőpontom úgy néz ki. Lesz júli elején is vizsga, de abba már elvileg nem férek bele Mondjuk nem is érdekel már túlságosan...nem si tom minek mentem autóból...kellett fateroméknak rámerőszakolni
sikerült?
nagy faszság van a vizsgázás terén,mert olyan nagy most a túltelítettség hogy beszarás! rég mehetnék én is vizsgázni,és valami Július 25.-ére akarnak időpontot adni
Hónapután pitbájkverseny, meg még a hétvégén ha beleférne , egy kis siklóernyőzés, a jövő hétvégén meg megyek borzolni a Biharban nézgelődő turisták idegeit
áhhh a motor már rég menne ha nem csikához viszem el a telókat. Jól teszed én is motoroznék.
Herefőd megvan még zöldebb mint valaha!
Én itthon poshadok, néha bulizgatok de má mennék a puncimágnessel csajozni de hát ....
Én meg motorból a forgalmi vizsgát ötödjére csináltam meg, csak még abban az időben volt gyakorló jogsi, amivel ugyanúgy lehetett karcolni csak utas nélkül meg belföldön, ezér aztán pont leszartam, h 4xbuktam meg.
Majd összejön az, de lehet h be kéne fizetned a vbiztost egy pipára a négyesen vizsga előtt.
nagy faszság van a vizsgázás terén,mert olyan nagy most a túltelítettség hogy beszarás! rég mehetnék én is vizsgázni,és valami Július 25.-ére akarnak időpontot adni
Hát jah Zé én nem tom mit csináljak félek ez hamar nem lesz még kész hacsak másra nem bízom.....
ááá...nem döccenek én senkin..reméljük
Majd nem megyek inkább hónap debibe, nehogy átdöccenj valahun a roszz öreg testemen.
Hónapután pitbájkverseny, meg még a hétvégén ha beleférne , egy kis siklóernyőzés, a jövő hétvégén meg megyek borzolni a Biharban nézgelődő turisták idegeit
Akkor az a teló lehet, h jövőre lesz kész
Herefőd megvan még zöldebb mint valaha!
Én itthon poshadok, néha bulizgatok de má mennék a puncimágnessel csajozni de hát ....