Hello
Nem tudom milyen gumi kell a GS-re de nekem van egy eladó gumim. Itt a hirdetés, a leírásból mindent meg tudsz. Ha ne adj isten jó lenne, 4E-ért odaadnám. Michelin Pilot Road
Szervusztok,
új motoros vagyok, segítségeteket kérném. Most vettem egy Suzi GS500-at, és már elég kopott rajta a hátsó abroncs. A kopásjelzőt talán már el is érte. Kérdésem, Debrecenben hol tudnék rá gumit venni, meg hol tudnám felrakatni? Gondolom "mezei" gumis műhelyekben kiröhögnek ha begurulok a motorral hogy a hátulját szét kéne kapni. A kocsi meg asszonynál van, úgyhogy az sem nagyon opció hogy valakinél kerék ki, aztán elfurikázom a gumishoz, aztán vissza.
Háj ! Veled mivan? Megszegelted má a motrot? A herefőd megvan még?
Most hogy nyár van , keveset vagyok a gépnél, vagy a kinn a birtokon baszom el az időt v dógozok, hétvégén meg gépelek vmerre.
yamaha fzr 250, fz 400r alkatrészek eladóak, 89-es évjárat, kevés km.
Tel:
06305770865
Hívj bizalommal, alkatrészek személyesen megtekinthetőek, illetve
postai utánvétellel is, ez nem zsákbamacska, nagyon jó állapotú bontott alkatrészek, kevés km-el!
ez is igaz én is így vagyok mindig, kinézek vmi fasza gépet ami tetszik aztán tudom hogy mire odajutok hogy megvan a pénz aztán venném nem lesz már meg. mondjuk én drz-t akarok most, abból elég nagy a választék szóval annyira nem aggódok
én meg meg vagyok bolondulva hogy nincs pénzem,pedig már ma este mennék érte! az a gond h mire odakerülök hogy lesz lóvé,addigra nem lesz egy ép olyan gép se amire én vágyok
még ha 1millióért lenne fent,se lenne sok érte!
Nem tudom milyen gumi kell a GS-re de nekem van egy eladó gumim. Itt a hirdetés, a leírásból mindent meg tudsz. Ha ne adj isten jó lenne, 4E-ért odaadnám. Michelin Pilot Road
új motoros vagyok, segítségeteket kérném. Most vettem egy Suzi GS500-at, és már elég kopott rajta a hátsó abroncs. A kopásjelzőt talán már el is érte. Kérdésem, Debrecenben hol tudnék rá gumit venni, meg hol tudnám felrakatni? Gondolom "mezei" gumis műhelyekben kiröhögnek ha begurulok a motorral hogy a hátulját szét kéne kapni. A kocsi meg asszonynál van, úgyhogy az sem nagyon opció hogy valakinél kerék ki, aztán elfurikázom a gumishoz, aztán vissza.
jóccakát
Na jóiccakát niggerek!
Most hogy nyár van , keveset vagyok a gépnél, vagy a kinn a birtokon baszom el az időt v dógozok, hétvégén meg gépelek vmerre.
Tel:
06305770865
Hívj bizalommal, alkatrészek személyesen megtekinthetőek, illetve
postai utánvétellel is, ez nem zsákbamacska, nagyon jó állapotú bontott alkatrészek, kevés km-el!
Kellemes estét mindenkinek!
ajánlj vmi jó útvonalat ami nem több tőlünk mint 250 km
Belényes(Beius) és Barátka (Bratca) között tuti elélvezel
Bár az már meg lesz Zilah(Zalau) után a meszes hágón
Lehet, h a rívás elővesz, mire ezt a karikát bejárod azokon a fasza mellékutakon.
Am pont ott leszek a környéken, csak én a fődet preferálom.
tervezek 1 ilyet jövő szombatra, onroad
vki?
kézen fogva fogunk menni motort venni
még ha 1millióért lenne fent,se lenne sok érte!