Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok.
Köszi, de ez nagy. 130/70-17 a hátsó gyári méret. És inkább szerelőt keresnék, mert gumira már van elképzelésem.
Hello
Nem tudom milyen gumi kell a GS-re de nekem van egy eladó gumim. Itt a hirdetés, a leírásból mindent meg tudsz. Ha ne adj isten jó lenne, 4E-ért odaadnám. Michelin Pilot Road
Szervusztok,
új motoros vagyok, segítségeteket kérném. Most vettem egy Suzi GS500-at, és már elég kopott rajta a hátsó abroncs. A kopásjelzőt talán már el is érte. Kérdésem, Debrecenben hol tudnék rá gumit venni, meg hol tudnám felrakatni? Gondolom "mezei" gumis műhelyekben kiröhögnek ha begurulok a motorral hogy a hátulját szét kéne kapni. A kocsi meg asszonynál van, úgyhogy az sem nagyon opció hogy valakinél kerék ki, aztán elfurikázom a gumishoz, aztán vissza.
végigültem már 200-250km-rt, már meg se kottyan a seggemnek, ha meg kcisit zsibbad akkor állva megyek oszt csá
jóccakát
Értem én , de arra mondom, h szopó végigülni 2-300km- ert azon a keskeny ülésen, még ha jó az út is.
Na jóiccakát niggerek!
hát már hozzá vagyok szokva a szar úthoz... ha jártál már felénk megérted miért
Háj ! Veled mivan? Megszegelted má a motrot? A herefőd megvan még?
Most hogy nyár van , keveset vagyok a gépnél, vagy a kinn a birtokon baszom el az időt v dógozok, hétvégén meg gépelek vmerre.
yamaha fzr 250, fz 400r alkatrészek eladóak, 89-es évjárat, kevés km.
Tel:
06305770865
Hívj bizalommal, alkatrészek személyesen megtekinthetőek, illetve
postai utánvétellel is, ez nem zsákbamacska, nagyon jó állapotú bontott alkatrészek, kevés km-el!

Kellemes estét mindenkinek!
Hello mivan veled? de rég beszéltünk itt.
Jó az , amit terveztél, csak már a feletávnál olyan érzésed lesz, h nem leszállsz a motorról, hanem kiveszed az űlést a segged közül.
háj
ajánlj vmi jó útvonalat ami nem több tőlünk mint 250 km
Campenitől menj le beius-nak majd jobbra bratca-nak ,onnan balra alesd-ig és onnan menj marghita-nak!

Belényes(Beius) és Barátka (Bratca) között tuti elélvezel
Bár az már meg lesz Zilah(Zalau) után a meszes hágón
Merész.
Lehet, h a rívás elővesz, mire ezt a karikát bejárod azokon a fasza mellékutakon.
Am pont ott leszek a környéken, csak én a fődet preferálom.
ez elég jólhangzik
http://maps.google.com/maps?f=...

tervezek 1 ilyet jövő szombatra, onroad
vki?
Ott volt Racka csak azt nem tudom,hogy az első kereket minek hozta?
jó emberek tudják mi a jó
Fúú én az elmúlt 2 évben hányszor jártam már így.
rokonlelkek vagyunk
kézen fogva fogunk menni motort venni
ez is igaz én is így vagyok mindig, kinézek vmi fasza gépet ami tetszik aztán tudom hogy mire odajutok hogy megvan a pénz aztán venném nem lesz már meg. mondjuk én drz-t akarok most, abból elég nagy a választék szóval annyira nem aggódok
én meg meg vagyok bolondulva hogy nincs pénzem,pedig már ma este mennék érte! az a gond h mire odakerülök hogy lesz lóvé,addigra nem lesz egy ép olyan gép se amire én vágyok
még ha 1millióért lenne fent,se lenne sok érte!
tormáűra nem igazán sok gondom elsz a nyárin...maximum öntözés, robizás... azért kéne még mellette valami