2007 felett?
nemsokára kezdek melózni,aztán jövő tavasszal gondolkodtam egy 450-525 exc-ben,de 2005-2006-os évjáratban! nekem Bugic azt mondta hogy az a legjobb évjárat!
árulom,mindkettőt...amelyik hamarabb elmegy annak pá...
pl 530exc-t mindenki sziddja...haverom 2009es six days-t hajt semmi baja nem volt eddig...tegnap leégett a kuplung...valószínű lamella csere...
125-tel a tankin nem jó kezdeni,mert a homokban kevés...majd ha már jobban megy...
250 4T-t kell venni,azzal lehet tanulgatni,de lehet h az költségesebb... 4T-ből minél fiatalabbat! 2002-2005ig ne is gondolkozz 4T-ben... inkábbb 2007-től
mondjuk én kifejezetten priccolok hogy összetöröm magam,mert sokszor belemegyek olyan lehetetlen helyzetekbe,amit tudok hogy szinte lehetetlen megcsinálni..
kössz hogy leírtad a véleményed! én is protektoron töröm az agyam,de a páncél meg csak erősebb hátra és mellkasra, de a váll része mintha kicsit védtelen lenne
amúgy te árulod a gépet? (ktm 125) megbízható ez a széria,valamint az ugyanilyen idomos 450-530 4t változata? a 4t-ről sok rosszat hallottam blokk terén.
hát ez változó,a profik azok páncélt használnak leginkább
ismerősök közt aki prot inget használ az azért,mert előtte endurozgatás név alatt erdőn,mezőn motorozott és hozta magával a pályára...
én páncélt használok,néha azt sem veszem fel,kicsit nyomja a törött kulcscsontom... ha fél az ember és a protektoringben több védelmet lát akkor vegyen azt,de jobban beleizzadsz,rátapad mindenedre,engem kifejezetten irritál...
és sok a gagyi...fox 14ezerért amit kínából 9ért berendelnek... oké,hogy mindent ott csinálnak lassan,de elborulsz és el is reped/ törik a műanyag...tudom,hogy válság van,de egy páncélt is lehet venni az apróban 5-10ezerért
az enyémet 4ért vettem,igaz sokan nevetnek rajtam,de nem az számít miben mész...hanem hogy hogyan!
és a legtöbbet ha krosszozni akarsz,a pályán fogod megtanulni!kimész,odamész a srácokhoz és beszélgetés során segítenek magyarázásban,mutatnak is dolgokat! itt fórumon érdekes lenne megmondani/mutatni,hogyan kell ugratni mondjuk
persze van elméleti része is...
tényleg,még egy kérdés: ha én komolyabban szeretnék crossozni,mármint olyan értelemben hogy ugrabugra meg hasonló dolgok,mit érdemes vennem? páncélt vagy protektoringet?
nem vágom a dolgot, de kéne valami okosság,mert 2 hete megint borultam egy csúnyát aztán ismét megrepedt a vállamnál a csont
persze,azért nem írom én le őket,csak már a motoron való testtartás nagyon sok minden elárul ...
ez évben már biztos nem motorozok,mert az anyagiak nem engedik meg,de a jövő szezont szeretném majd 2 keréken nyitni!
sajnos mindig jogsi hiányban szenvedtem ( kor miatt ) ezért a gúthi erdő megtanított helyt állni,de szívesen kipróbálnám magam valahol olyan nyugatmagyarországi helyen,ahol a fák nem növik be az utat, és nem kell attól félni, ha elhibázod a kanyart vagy akár egy kisebb ugratót,akkor a benyólók fák miatt gerinctöréssel végzed
látom te is tolod neki rendesen,sok sikert a továbbiakban,aztán csak ügyesen!
azért ne nagyon írd le azokat az amatőröket... lehet,hogy annak tűnnek,de ott az állóképesség volt a lényeg! te eddig végig csak utcán mentél?kicsit másabb lesz azért a tanki körön 1 órát motorozni,mint mondjuk a városban,de majd remélem hamarosan meg lesz a géped és mehetsz majd Gáborékkal gyakorolni!
igen most az enduro lett előtérben,ebben a melegben nem bírnám a krosszt...
teljesíthető mindenkinek a legtöbb rész,tegnap pl egy sm drz-s volt velünk,csak szegény nagyon kis kitartással rendelkezik,meg a kondija is kevés ahhoz a motorhoz! most sokkal jobb helyeken voltam,majd később lesz videó is!
többnyire igen, krosszosok vannak az ismerősök közt,krosszban elfogytak a lehetőségek és a fejlődés,enduroban pedig mindig van valami új! tegnap pl a dunakanyarban voltam,nagyon gyönyörű helyeken,és teljesne más mint a zemplén... a tegnapi extrémesebb volt
még oszt beépített polc nekünk olyan a szobába van..de a szekrény elé lett rakva am ezért szeretem én, h a fürdőbe van a budi..legalább szarás közbe legyek már kényelmesen
nemsokára kezdek melózni,aztán jövő tavasszal gondolkodtam egy 450-525 exc-ben,de 2005-2006-os évjáratban! nekem Bugic azt mondta hogy az a legjobb évjárat!