Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahoj!

Én mikor megtudtam a gyári alkatrész árakat a yamahához azt hittem seggre ülök..Pedig az állítólag japán..Használt motyesz meg nem nagyon van hozzá csak új,csillagászati összegekért persze
az tuti, ezért jó a suzuki, abból van midnen utángyártott kinaiba de legalább olcsó
Még az hagyján h olasz. A milléhez azért lehet venni innen -onnan motyót ha kell valami, de ezek nem nagyon terjedtek el még nyugaton sem olyan nagy számban, ezért javarészt gyári dolgokat lehet rá venni. a gyár meg pl nyáron bezár 2hónapra, ha valami olyankor kéne, az csecs, mert a kereskedő sem tud rendelni, polcon meg nincs semmi a gyenge kereslet miatt.
Mindenkinek ilyen lenne ha az 70 lovas lenne mint egy SXV és anyi súlyú mint egy EXC
Na akkor ezt kiveséztük, nem csak én sokalltam a megadott teljesítményt.
jah..
igy könnyeben ráharap aki nem érthozzá
olyan 48-50 ló a 450es
alakul E
ebbe meg EXC blokk van nincs az annyi amenyit leírt
Na ez az ami én fejemben is átfutott.
sose vót 71 le !
De az v2 és 550ccm.
sehol nem találok megfelelő méretű csapágygolyót..a afsz kivan már vele
Baszod, közbe mekkora golyóbiznisz megy itt
hát ez igaz, de minden aprilia drága, mert olasz...
Meg a másik, h mindenre olyan árat mondanak, mint a csillagászok ,már ha valamit venni kell hozzá.
megvan még...
szerintem pont azért nem jó mert nagyon ki van hegyezve lebutitanák 45 50 Le-re aztán lehet jó lenne
Hallod a múltkor amit ide akarátl adni csapágygolyót...az megvan még? Cska kéne
hát mind1ik elromlik egy idő után... mondjuk nem midn1 h. minden második motorozás után szerelni kell vagy 2 ébvente 1x....
Na majd mire én korlátlannal vezetek motort addigra kiforrja magát, és beruházok egyre. Nem tudom mit nem tudnak rajta megcsinálni..a többi 2 hengeres Aprilia érdekes jó...ez miért nem?
Hát azt mondják, de én nem nagyon látok újakat se pályázni.
Olyan mint az MV. Csak nézegetni szabad, mert ha használják, attól egyből elromlik.
Elvileg az újak már jók nem?
külsőre nagyon bejönnek azok a masinák, de én is halottam 1-2 érdekes dolgot róla