én is ezt mondtam,, hogy biztos egy udvarban van bent..de azt mondja nem volt még kiírva sem semmi...vagy cska bambák voltak...amúgy délig van nyitva elvileg nyelvvizsga? ment?
Ott vagyok még mindig jaja.Április 18.-án reggel sikerült megrombolni egy kicsit.Mondjuk elég takarosan néz ki mert a fejidom kuka,az első két teló felső telószára kuka a többi talán használható.Nem is akarom ezzel teleszemetelni a fórumot,már leírtam párszor mostanság
Sikerült eredeti állapotba visszaállítani a motorodat?Volt rajta mit csinálni?
Basszus ezzel a kibaszott mobilinternetszarral mindent lehet csinálni csak internetezni nem!
madarat dobálni pl. egész jó!
Na szóval nyomom a melót ezerrel a motor meg most vizsgázott április elején, úgyhogy az is pörög mikor van rá idő.
és te?
mikor romboltad össze a motort?
ott dolgozol még ahol tavaly nyomtad?
Nem gyó mert az r1-en fordított teló van.Ha nem jó hozzá a fék felfogatása akkor baszhatom az egészet.Arról nem is beszélve,hogy az alsó felső villahidak sem passzolnak az eltérő méret miatt..Ha ezeket még meg kell vennem hozzá külön akkor mindegy ha bontottan veszek egy pár teleszkópot.
Akinek van utángyártott alkatrész a motorjához az szerencsésnek mondható.Ha meg nincs akkor marad a bontó már ha persze ott van ilyen alkatrész.Használtba találtam rengetegféle r1 telót de olyan ami az enyémhez kellene csak elvétve van..
Az hát.
Nekem került 12 éve egy 70 es Yamaha champ robesz ilyen kis szaladgálósnak. Elromlott rajta a az elektromos szívató, megkérdeztem mátééknál, mennyi, csak az a kis mágnesszelep része a karbinak? Lett volna 25rózsa
Hazamentem, aszt egy drótdarabbal megcsináltam manuálszívatósnak
Ugyan így vagyok az én kis szutykommal....csak azért mert már régi...rengeteget szétbontottak az utóbbi időben..használt alkatrész sincs már , új árától seggre ülök, metr már régi, és korlátozott számban gyártják a cuccokat.Után gyártott cuccok meg...nem nagyon vannak..ami meg van az szar... csalódtam a yamahában ilyen szinten
Sikerült eredeti állapotba visszaállítani a motorodat?Volt rajta mit csinálni?
madarat dobálni pl. egész jó!
Na szóval nyomom a melót ezerrel a motor meg most vizsgázott április elején, úgyhogy az is pörög mikor van rá idő.
és te?
mikor romboltad össze a motort?
ott dolgozol még ahol tavaly nyomtad?
Hát volt egy kis kresh sajnos.Esküszöm az életemre,hogy nem szándékosan törtem meg
Veled mizu?Melózol?Motorozol is vagy letetted a lantot?
Egy kicsit le vagyok maradva...
Balu miért kell neked teló a motorhoz?
képes voltál megtörni? vagy mi...
Oksa,jól van az ráérős mert egyenlőre az első telókat akarom rendbe hozatni ,hogy saját "lábán" normálisan álljon a motor.
Nekem került 12 éve egy 70 es Yamaha champ robesz ilyen kis szaladgálósnak. Elromlott rajta a az elektromos szívató, megkérdeztem mátééknál, mennyi, csak az a kis mágnesszelep része a karbinak? Lett volna 25rózsa
Hazamentem, aszt egy drótdarabbal megcsináltam manuálszívatósnak
mind1 mien motor .... mind drága