Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és te?
te mész hétvégén?
szasztok,
jött egy kis eső, hétvégére nem lesz por remélem basszátok meg de mennék én is
hi, na mi újság? hány ember várható az amatőrbe?
Gabi ha érdekel még karbi..esetleg ITT rákérdezhetsz, hogy mennyibe adja
Ment a mail,de már lehet holnap viszik is
Nnnna..nuzi eső..csak arra volt jó, hogy abba hagyjuk a munkát
Szia Ricsi!

A telefonszámodat eltudnád küldeni az eladormz450@freemail.hu címre? Érdekelne az átalakító. Sajnos nem tudtam elkérni a számod közös ismerősünktől...
HY! Ti jösztök a szombati tankis rendezvényre?
gyűlik a csapat rendesen...remélem a kicsik kategóriájában kevesen leszünk
NÉzőnek miért is lenne belépő? Srácok megálltok és néztek,sőt akinek van kedve és szívesen segítene az tarthatna zászlót is ott ahol majd szükséges....az útkereszteződésekhez kell,hogy elkerüljük a veszélyhelyezeteket! szal akinek van kedve résztvenni a verseny biztosításban az is jöhet,Robiék örülnének neki,mert sok emberre van szükség! szólt nekünk is hogy segítőt hozzunk magunkkal... csak ne fossunk már be a másiktól és menjünk oda,hogy itt vagyok srácok,ha kell segíteni mondjátok hol kell állni ne hogy azt higyétek,hogy kötelező,de hátha van valakinek kedve hozzá
Üdv!

Egy kérdésem lenne, keresek Debrecen és környékén eladó DRZ-t

(A hirdetéseket már átnéztem nagyábol)
Köszi a választ.
Hihetetlen hogy nem találtál olyan gumit ami jó lenne neked,slicken kívül. Szerintem is tökéletes lesz az a gumi neked szkrács
Szerintem meg kúrvaszar a vágott slick utcára, nem hiába nem oda tervezték. Én nem szerettem.
Jó reggelt! Mi a pálya?
Zé! Keresd meg légyszi a telefonod, nem tudlak elérni.
vágott slick jó közútra sunyiba, most műszakiztattam le vágottslickel a drz-t
Biztos elfog csúszkálni a 250-es erőmű nyomatékától.
mindegy milyen gumit fogsz venni,úgy fog csúszkálni a nyomatéktól,hogy szart se fog érni! próbáltam már márkás gumikat is felrakni,de egyse bizonyított, 1-2-3 elkapar,kanyarba csúszik...! lehet hogy a slick az máshogy viselkedik,de közúton nem tudom hogy lehet-e használni vagy sem! ennyit tudtam segíteni
Csöccs.
Ez a pirellinek az egyik túragumija utángyártott változatban. Valszeg megvette a gyártószerszámot vmék taiwani v koreai gumicég.
Ha csak utcázol, arra tökéletes sztem.
Nekem csak 165 ös szlikek vannak, utcai nincs semmilyen méretben.
Igen a kis dokira kéne.
sm-re kéne?
EZ lenne az egyébként.
ajaj, ne csináld, gyere be debrecenbe a vámospércsi útra, és tegyél rá vmi használd de márkás sportgumit inkább
Regggellt

Valaki tud valamit a swallow nevű gumi márkáról? puminál lenne egy vatta új Swallow mt 381 140/60 11E ft-ért.
Hobitok
hobbink..az phejj de utálom..csak a pénz meg kőő
dejó nektek hobbitok hogy a munkátok a hobbitok