Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha
Ki veszi, tán Zoli?
Nagy? Akkor sztem neki is...41-42-es lába van
Szerintem az nagy nekem, nem hinném hogy megveszem. Állapotával nincs baj.
25-be mindig is azt szerettem volna kipróbálni,mit megy egy olyan kis csuda gép! azt gondoltam nagyobb gépet vesz! mikor mész rutinra öcskös?
Amúgy te megveszed Laci csimmáját? Vagy az nem olyna zsír állapotú?
Jaja.. Pénz fele már a kezében van..a másik fele meg a mostani mocijában, amit átvesz a faterja szal tiszta zsír neki jogsija is nemsokára megvan...
Amán zsír.
Egyik robogós haverom vált most 125-ös exc-re Kivi. leszek mit megy
na milyen xc?
Nem tudtok 42-es nagyon zsír állapotú krosszcsizmát? Havernak kéne..lassan veszi az exc-t és elkezdte a cuccokat megfele venni hozzá
Hááát végülis egy használtért... Nem tudom
mert most egy csákót érdekelné a karbim 4500-ba ,de az enyém az fullos,tehát megvan benne minden! ha tudsz/tok valami okosat mondani ezzel kapcs-ban,azt nagyon megköszönném
Na pucces...már kaptál választ szerintem amúgy ezek full üres karbik..de felhívod a boltot és megmondja
Köszi! amúgy azzal vagyok bajba,hogy a karbi az üres,vagy fullra fel van szerelve (kivül-belül) ?! ez az ami igazán érdekelne!
http://www.robogoalkatreszbolt... itt nézd meg, 10.400 Ft. de lehet van ettől olcsóbban is, csak ez debreceni bolt
csá father! figyu már! mennyibe van egy új etz 125/150-es karbi?
Háj
Zé..köszi a segítséget, bocs, hogy feltúrattam vele a garagét Amúgy megoldódott a problem...ma leműszakizott a futó
Szevasztok.
Kis doki a nevemen van mától. Viszont jövőhét közepéig pihi van, szerelőm kb akkor tudja elvállalni, rengeteg munkája van, így is egy hónapos csúszásban van. Hátulra mint már említettem is kell egy kisebb gumi, míg a rajta lévőt a lánc teljesen fel nem falja.
Ha valaki tud nekem keveset használt 140/70 zr 17-es gumit az jelezze. #Zé esetleg te tudnál segíteni gumit keríteni rá?
jaja, én is igy gondoltam
nem tudni,hogy foglalt-e...ragaszd fel,és ha egyezés van valakivel akkor valamelykőtök elé vagy mőgé tesz egy másik számot és akkoraz már 3számjegyű lesz és probléma megoldva!
Pont írni akartam én is a 150-est! De Gabi beelőzött.
140-est fontolgatnám, mert szerintem a 150-esbe is belecsipegetne a lánc.
sajna sok a melo itthon, de a jövöhéten vagy 2 délután kinézek, 21-es rajtszám foglalt már? mert ha nem akkor stipistopi
140-150-160-as gumikat tehetsz olyan felnire, nekem 150 van