Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kár,hogy nem volt kint senki ma a tankin...jó lesz az enduro kör,de a helyieknek is lesz idegen rész,direkt úgy csinálták... jah és csalás se lehetséges,mert ezért lesznek az ellenőrző pontok! 16odika reggel 9kor ott legyetek a kroszspályáról lesz a rajt,amerikai tipúsú ahogy az EC versenyeken is szokott lenni... oda kell futni a motorhoz és indítani..
izgalmas lesz,csak egy kis esőért imádkozzunk! geci nagy por volt ma... meg a szél is fújta
de kurva jót bohóckodtunk kint a platzon
2500ft,rajtszám legyen! ennyi! babgulyás lesz az ebéd!
Valaki vágja a felni méret/gumi párosítást? Most a gépemben hátul van egy 17X4.50 méretű felni, erre mekkora az ideális gumiméret? Merthogy ami van rajta 160/60-as gumi lassan dobhatom a picsába mert a lánc úgy lezabálta a szélét és még éri folyamatosan. Szóval lehet erre a felnire kisebb gumit tenni vagy felnit is vehetek ebbe a fosba?
Jó munkát
Jaja Amúgy biztos bele lehet valahogy faragni, cska ha nagyon hozzá kell nyúlni akkor az pénz-pénz-pénz
Na lépek vissza a műhelybe.
vágom.
Hát hátha oszt szuper lotyó lesz!
Úgy néz ki, hogy supermoto lesz a DT-ből Aprilia Tuaregbe van belefaragva a kerék..azt kéne átalakítani DT-be..tengelyméret lenne a legfontosabb..remélem megegyezik, mert ha nem akkor azt nem tom, hogy egyáltalán át lehet-e alakítani
Jó munkához idő kell!
mi hogy? Mien kerék? Le vagyok maradva.
Amúgy jó sokáig csinálják
Ilyan fos időbe a tökömnek van kedve, most azon agyalok, hogyha összejön a kerék előre akkor hogy a faszba fogom belefaragni..
Szerintem jövő hét közepére megjön. Addig meg csinálgatom az apraját.
Mi helyzet?
Motorozzál neked nincsen darabokban!
A villákkal mi van már?
Ébn nem ijedtem meg, metr megnyitottam és közbe írtak facebookon és átnyomtam arra... Csak vinnyogást hallottam..mondom mi a rák ez...utána vettem észre
Öcsém majd beszartam. Uhh.
Nekem meg a blokkból tűnik el az olaj.
Jóvan
Majd jővőhéten átnézek azt megmutatod milyen meg megbeszéljük.
Az a motor Nem kell egy hátsó kerék? Lealkudnám ezektől vagy 25-re, oszt az első kerék azenyáém a hátsó a tied, mi meg megegyezünk..na?
Hát a dekniből eltűnik mindig az olaj szal szimeringet kell cserélni szentem, meg legalább átnézi.
Hát tavaj meglett csináltatva a kerekem, azóta nem rossz, bár a gyári küllök elég gyengék amit a csávó rakott bele sokkal erősebbek.
Amúgy neked szar a hátsó kereked nem?
Há mivan már megitn vele teee?
Áhh szentem nem lesz rá pénzem mert húsvét után szentem elviszem gumipókhoz a motort, és nem tom mennyim marad.