Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia nekem van átalakítóm!
Nagyon úgy érzem, hogy te most arra készülsz, hogy megveszed előlem
Nem ismered őket szerintem..Pósáék
Am kik vették ezt?
Mondom, hogy csak akkor ha elbaszódik a motor
És neked odaadják csak az elsőt? akk hogy menenk vele?
De csak akkor amúgy ha szar lesz a motor..addig használják Pedig az első kereket már most megvenném
Jaja, azt mondta De te mire készülsz?
de 30-ért adják a kettőt?
Szerintem tuti bele lehet faragni Ha én megunom neked adom
Az az enyémbe is jó lenne nem?
ÓÓúú hee..még lehet nemsoká supermoto kerekek lesznek a DT-be Szereztek most itt a cigányok, egy Aprilia Tuareg 50 vagy 125-öst..nem tudom..supermoto kerekekkel. Osztán, 30 ezerért adnák az első hátsó kereket gumistól, de mondtam, hogy nekem csak az első kell, és hogyha szétmegy a motor szóljanak, azt az első kerékre vevő vagyok
Akko' így jártam
Ez a gép 2-3 hétnél tovább nem lesz fönt. Viszik ezeket mint a cukrot, főleg hogy fiatal is és jó az ára is.
Hátha nem
Esélytelen.
Na majd én elhozom..scak legyen ősz
Most nézem képesmotoron a hirdetést, és még közel is van, Debreceni. Hát még ilyet gecc. Nekem bejön nagyon és azért mégis csak 350ccm. No de már úgyis mindegy.
A tied szebb Ehhez valahogy nem illik az öntött kerék
Kössz
aki ma Zsót! annak nagyra nőjön a fasza! aki nem Zsót,annak is boldog névnapot ;-)
Ejj de szupi kis DR 350 Faszé nem bírta bő 2 héttel hamarabb hirdetni.
HY! Jön ma valaki a Tankira? nem akarok most krosszolni,csak a körön vagy ott hátul motorozni ismerkedni a tereppel..valaki jöhetne még,hogy mutassa nekem a helyeket,merre,hova! délre kint vagyok...
Valaki?
csütörtökön v. péntken délután érek rá majd csak rövid időre
Na heló!

Szabit vettem ki;) Kibútoroztam egy hétre a talicskából a verseny miatt. Holnap este szerelem vissza a cross kerekeket. Hétfőn játszok egy kicsit a 40lábas konténerekkel, aztán mocizás.
Keddtől gurulhatnánk csapatban!