ÓÓúú hee..még lehet nemsoká supermoto kerekek lesznek a DT-be Szereztek most itt a cigányok, egy Aprilia Tuareg 50 vagy 125-öst..nem tudom..supermoto kerekekkel. Osztán, 30 ezerért adnák az első hátsó kereket gumistól, de mondtam, hogy nekem csak az első kell, és hogyha szétmegy a motor szóljanak, azt az első kerékre vevő vagyok
Most nézem képesmotoron a hirdetést, és még közel is van, Debreceni. Hát még ilyet gecc. Nekem bejön nagyon és azért mégis csak 350ccm. No de már úgyis mindegy.
HY! Jön ma valaki a Tankira? nem akarok most krosszolni,csak a körön vagy ott hátul motorozni ismerkedni a tereppel..valaki jöhetne még,hogy mutassa nekem a helyeket,merre,hova! délre kint vagyok...
Valaki?
Szabit vettem ki;) Kibútoroztam egy hétre a talicskából a verseny miatt. Holnap este szerelem vissza a cross kerekeket. Hétfőn játszok egy kicsit a 40lábas konténerekkel, aztán mocizás.
Keddtől gurulhatnánk csapatban!
Valaki?
Szabit vettem ki;) Kibútoroztam egy hétre a talicskából a verseny miatt. Holnap este szerelem vissza a cross kerekeket. Hétfőn játszok egy kicsit a 40lábas konténerekkel, aztán mocizás.
Keddtől gurulhatnánk csapatban!