Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva Csabi, Kopaszkak1-et keresd a drz-fórumban, ott szokott hirdetni mindenféle lézervágott féktárcsát!
16.án itthon leszel? lesz 1 jó kis enduro verseny Tankin, én igen indulok
Sziasztok!

Drz-hez keresnék első 310/320-as féktárcsát ill. átalakítót, vmint Drz E-hez rendszámtábla tartót.

Köszi!
Idén négy furcsa dátumunk lesz: 11.1.1, 11.1.11, 11.11.1, 11.11.11.

Ráadásul októberben lesz 5 hétfő, 5 szombat, 5 vasárnap!

Sőt, vedd az születési éved 2 utolsó számjegyét és add hozzá a korod, az eredmény 111 lesz.

Ezek a furcsaságok 823 évente fordulnak elő és ezt a furcsa évet "pénzeszsák" évnek nevezik.

Na hátha idén gazdag évünk lesz
csuma
akkor vederszén
Nem sokáig készülődök a míííícs-ináló partyra a nagy manitu komámhoz....
ÓÓúú hee.. de unalmas ez a nap... szombaton így unatkozni...a tv-ben sincs semmi jó
Napokat E
Okés..ezer kössz a segítségért Hátha meglesz..ha meg nem akkor nem tom
Már mindent felforgattam, de sehol nem találom azt a nagyobbik számméretet
Most lazítok egy kicsit majd keresem még , hátha meglesz?
Na baszki..nem találtam meg a címed, pedig megvolt valahol Majd írj már ah fentvagy
Zééé mail ment Fontos
ne alugyááá el
Kossuth Lajos Tudományegyetem villamosmegállója
Hali vasárnap a haverokkal Debrecen fele gurulunk és el néznék arra a híres bodega hamburgereshez, valaki meg tudná mondani a pontos címét?
Minek nekem bukó? Jó ez ÍGY is
Én is idegbeteg voltam, de én a falat ütöttem, meg ilyenek...megtanultam, hogy nem szabad, mikor berúgtam a Simson tankot, és nem tudtam motorozni..na meg mikor belevertem a falba a motor miatt és bezúzódott 4 ujjam, meg vagy 2 bütyköm kapott, ne meg még tudnék mesélni azóta nem vergődök inkább
Nem szabad mert akkor én már kalapácsot ragadok hogy levezessem az idegemet. Tavaly a zx6r-nek a benzincsöve szopatott szét, egyszerűen alig lehetett a csapra visszahúzni mert olyan kicsi volt ott a hely, ha a tankot emelted meg nem akart elérni odaáig a cső. Már végén emeltem a kalapácsot oszt majdnem ríttam az idegtől, mert tudtam hogy nem üthetem szét a gépet és ez olyan rossz volt.
áhhh 3-gyára is meg kell próbálni hátha leesik megint!
1996-os már az újabb 2 vezérműtengelyes stb...
Nem. Nincs türelmem, kétszer elejtem ugyanazt a csavart, ami az adott helyre nem akar bemenni és tajtékzok, elönt az ideg, dührohamom lesz.
Sose szeretted a biciklidet sem szerelni kisebb korodban?
hanyas évjárat?
Ejjjj hééé há abba is van valami jó!
360E