Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem szerelek, én gyűlölök szerelni. Arra ott a szerelő.
hát a lesz belőle
az zsír!
?
:)
amúgy mennyibe fájt a gép?
Amúgy sincs semmi baja a motorjának, csak leolvasztotta lábán a bemcsigatyót.
ne genyózz szkráccsival mer kiheréllek puccer amúgy még nem is votl nagy baja a gépnek..egy használt, ráadásul régebbi motornál örüljön, hogy ennyivel megúszta..azért ez nem pár éves motor
ahogy visszaolvasom a dolgokat,lehet benne valami!
bele választottál a közepébe! ha ügyes vagy, a motor által lesz egy jó szakmád( motorszerelő) hiányszakma,sok a kókler,tanuld ki jól,és hozzád visszük a gépeket restaurálásra!
Mangalica fesztivál
Amúgy a benzin fogyasztás nem tudom mennyi a normál, de ilyen 4.2 liter meg 4.5 litert evett eddig 100-on.
Tollas a hátam?
ááá

De nem állítólag nem lesz valami jó idő!
cső
lesz vmi 7végén Debiben?
pl. vasárnap?
:)
Elméletileg nem kéne nagy mértékben látszania a gyertyán, mivel ugye a kopottság miatt eszik többet, így nagy valószínűséggel el is tudja azt égetni. Szerintem. Vagy hülyeséget beszélek?
4T-nél sztem nem olyan egyértelmű a gyertyakép. Ha fekete-kormos, az inkább a magas benzinszint v a túl nagy fúvóka miatt van. Ha egyébként minden beállítás jó, de kismértékben elkajálja az olajat, az még nem biztos, h meglátszik a gyertyán.
ejjj ejjj,a már nem jó! add el,oszt vedd meg haver gépét,és legalább bővül a csapatotok,és mi is tudunk majd menni veletek csapatni!
Erre mi is gondoltunk. Ha egy gép sok olajat eszik, az olajszint csökkenésen kívül van még más jele? pl gyertya tud erről árulkodni?
Az is leheccsíges Hátha csak valami ilyesmi van
Sztem nem olyan nagy cink. Nem láttam h komolyabban füstölt volna.
Lehet csak telement a csere után az olajszűrőház és felvett egypár decit.
Hát azért jobb ha megmarad nem?
Végül is van még 70E-em amit motorra tudok költeni, csak elég lesz tán.
Hátha még az se kell
Nem tudok semmi ilyet róla. Hétfőn úgyis viszem szerelőhöz, majd megmondja az hogy mi a helyzet. Hátha egy dugó-gyűrűszett orvosolja a gondját.
Há azír nem jó az, ha megzabálja az íletedet
Nem tudsz róla, hogy volt-e már szétborítva, vagy még gyári? Hány km van benne?