Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem baj. Mindig rátöltesz egy kicsit, aszt sose kell cserélni, csak néha a szűrőt.
Nem csöpög sehol. Se alul se fölül sehol.
Nem csöpög sehol? Remélem csöpög, ha nem akkor lehetnek komolyabb bajok is
No fijúk jányok asszem a gépem igencsak szereti az olajat. Múlt héten szerdán mikor lecseréltük, akkor úgy töltöttük fel, hogy a felső vonalig. Az óta mentem vele 430km-t és már pont a két vonal közt van az olajszint.
Há' mi után menjek hee? Fiatal vagyok még ahhoz, hogy az eszem után menjek...nem?
Arra vóna eszed.
Te is olyan vagy mint a hal. Van feje, de a farka után megy.
Okés szerintem innen a fórumból is elszünk páran..oszt egy jó kis fórumos endurózás
Ne izgulj. Nem szoktak tolongani.
Van mindenféle terep, az egyszerű murvás úttól kezdve olyan szurdokig, amiből csak daruval vesznek ki.
Osztán ha én egy jó nőt kívánok meg? Ahoz mán kicsit több pínz kell Egy jó kis román kurva
Óóó hee Akkor ha vége a sulinak, és összejön pár ember és ha esetleg beférek, akkor én is mennék De csakis lazább terepre...vagy esetleg még közepesre...de nehézre semmiképpen
Mííííícstet,csorbát,kürtőskalácst,stb . ja a csattogós lepkét kihagytam
há ja .
Vagy 10-11 ezerből megjárom a kiskocsival. Ezt kell összedobni, ahányan vagyunk , meg telivered benyával a motort, meg amit megkívánsz útközben.
nem hiszem, hogy nagyon sok pínz lenne vagy Zoli milliárdos, azért jár ki lassan minden hétvégén
sok .
Hallod amúgy egy ilyen lájtos részre, kb. mennyi pénzbe lenne egy kiruccanás? Lehet érdekelne
Mennék egy napra, csak még nem tudom, h a szerelő, aki a hétvégére ígérte magát, az mék nap fog jönni?
De még ma bittos mondja
Ká mész Erdélybe
Há mikor elő jön az erő asse tom, hogy huva kapaszkodjak, hogy ne essek le
Nem a fékkarba kéne kapaszkodnyi
Há' az is igaz. Akkor ezért kopik hát az én első gumim olyan gyorsan Lehet rossz fele ülök a motoron
Vagy ha háttal ül rajta?
Hát, hogy te mindig szédülsz.. Vagy csak szagolgatod az ujjadat?
Osztán ha át van kötve a hajtás elsőkerékre?