Na bazmeg Amúgy mind1, mert amikor ráérsz nekem szinte bármikor jó..na meg az se baj, hogyha a héten nem bótoljuk meg..a pénzem meglesz, bukóm meg van..szal nem sürgős Max a buszon kell hazacipelnem..vagy ha úgy alakul akkor motorral megyek be, azt csuma
Héj Ká Kedden van időd rám? Még csak 99%, hogy kedden olyan 1 körül jó lenne, mert faterom jön be, és akkor csak bebasznám a kocsiba a bukót, nem kéne a buszon hazafelé cipelnem
most tavasszal igen...jól járt aki benne hagyta tavaszig..mi ősszel kiszedtük, és oda adtuk 320-ért most cska reménykednünk, hogy ez az ár, vagy ha 350-400 forint lenne az se lenne rossz, csak 300 ne legyen, emrt tavaly is annyi volt, és most minden munka ára fentebb ment de hátha lesz vagy 600 forint..osztán akkor olyan motort veszek, hogy még én se hiszem el
Amúgy háj emberek Zsír már a DT...csak kicsit kellett rajta állítani. Viszont az alapjárattal nem tudok mit baszni...egyszer 2000-2500, aztán rájön és lemegy iylen 900-ra és leáll de mi a egciért?
Én meg pont azt hallottam, vagyi azt mondta nagymuterom, hogy hallgatta a rádiót és 200 forint lesz egy kiló torma mert midnenki tormázik a környéken angytételben, és többszörös túltermelés lesz Mondjuk tavaly a hollandoknál meg a lengyeleknél elvitte a víz az összes földet, szerintem az 1-2 év alatt nem jön helyre
Amúgy mit mondtak a rádióba?
Egész héten itt basztam a rezet, de a jövőhéten meg mennem kell Veresegyházra, az meg arrébb van egy pár faluval.
Mondjuk egy átlagos robogó (füstölések nélkül)
Mikor érdemes lecserélni a gumikat?
10 000 km?
Amúgy mit mondtak a rádióba?
Tavaly is volt nézni sok magyar Bitti miatt, aztán a végén Bitti el se ment.