pff... ajó csak me Liverpool 3 és fél óra kocsival onnan meg komp osztán ott vagyol.
hátha megtudnám beszélni motoros-kocsis haversrácot nézzük mán meg egyszer az életben
8km hosszú enduro kör lesz + a krosszpálya...
a versen yután lehet használni a pályát ameddig szeretnétek!
lesznek ellenőrző pontok,ahol emberek chekkolják majd,hogy áthaladtatok-e rajta... RAJTSZÁM KELL! és arra kérnek bennünket,hogy lehetőleg ne mindenki a sablon (születési dátumot válassza számnak,mert akkor lehet ütközések lezsnek belőle...) lehet 3 számjegyű is csak legyen !
már alig várom!
2 kör után feladom amilyen erőnlétben vagyok
szevasztok! ahogy ígértem ,hogy ha lesz bővebb infó a tankis dologról! Ma beszéltem Robival és megkért engem is és általam mindenit aki akar indulni,hogy reggel 9:00-ra mindenképpen érjetek ki mert nagyon fontos,hogy aki a 10:00-ai felvezetőkörre nem tud elindulni (mert nem érkezett meg) azt nem tudják engedni a versenyre sem!Megértésteket köszöni!
DT-s kollégákat is nagy szeretettel várják...lesznek ott Gilera Rc-s srácok is,szal nem a technika a lényeg! csapassunk egy jót én azt kívánom mindenkinek! !
kb-ra szeretnék tudni a létszámot...hogy mennyi babgulyás legyen(lehet csak gulyás leves,nem tudom)... 2500ért kasz egy ebédet is... a krosszpálya pénteken készre lesz túrva, az enduro részt Lajos bá jelöli ki majd pénteki nap folyamán...! én vasárnap megyek cimbivel és bevesszük azt a tanki kört amin ti si hajtotttok már évek óta!
szval ápr 16 szombat reggel 9-re ott legyetek! hajrá hajrá!
haggyuk nem magyarázom nemértem nemtudom van hűtőház is berakhatom.. akkor ott rohad meg.. azt mondják enyi akkor ennyi.. nem vagyunk abban a helyzetben hogy mi szabjunk árat mert egyeduralom van a piacon 1 felvásárló van.
Érdekes, ha talán lenne egy hűtőházatok akkor lehetne őket sakkba tartanátok, már mit a felvásárlót. Mert ha nem kell neki annyiért amennyiért akkor megy a hűtőházba és akkor adod el mikor te akarod mikor van ára! Csak tudom drága beruházás.
Hány hektárotok van?
hát pont nem másképp működik ez .. nekünk egy nagy szedresben van részünk.. és jön a felvásárló aki mond egy árat és megveszi. mi meg vagy anyiért adjuk vagy megy pálinkába
nekünk szedresünk van. de annak minden éven szar az ára hogy rohadjanak meg.. de azt is ugyan így kötözni kell meg szopni vele.. a multik meg 100 xes haszonnal adják el .
Üdv mindenkinek! Bocsi Gabi de nem tudtam menniiiiiiiii mer 5vagy6-kor tettem le a munkát H.szoboszlón! Erre mondják ami késik nem múlik! A motorom egy hete nem vót inditva ki tudja mennyi benne a benya? A kis HONDAT inditottam ma a műhelyben de tropa a hátúlja! Talán holnap 6körűl kimozdulok DOKIVAL mán ha beindúl a kedves
hátha megtudnám beszélni motoros-kocsis haversrácot nézzük mán meg egyszer az életben