Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oksa...deríccsed csak jóccakát
na én lépek alukálni
holnap ha nem esik felderítem a terepet a tankiig, aztán vasárnap lehet nyomatni élesbe
csákány
jó az a gyárival is...
Tudom pont ma beszéltem a sráccal. De nekem inkább az erő növelés végett kellett volna, de mind1 marad rajta a gyári rendszer.
én a végdobról ebszélek...szóba se hoztam a rezót..
csak kérdés h. mien faszán lesz összerakva a rezó, mert az a lelke az egésznek, ha szar akkor a motor ellen dolgozik és nemhogy erősebb lenne még gyengébb lesz
hopp..ez nem Gabinak akart menni..
a DT fórumban csinálnak neked olcsón végdobot..nem kell venni 16-17k-ért...és az is van oylan jó.legalább a hangja jó elsz.
szerintem ha jövőre úgyis veszel drz-t akkor nem érdemes tuningolni... egyszerűen vedd le a végdobot oszt csá
vagy egumotors
használtan tudsz viszonylag olcsón venni sztem...amőgy scootershop-on meg ilyeneken is lehet venni szerintem.
és még ugyan azt is írtuk..
Ezt az összeget inkább eltenném a következő gép árába.
megelőztél vagy 5 mp-el
Használt is tökéletesen jó lenne.
italmondo! de húzós lesz, kb 70-90
Hogyne lehetne...nézz fel vaterára, meg képesmotor meg ilyen helyeken..ha újat akarsz akkor nyúlj a zsebbe...de amúgy italmondo.hu-n hoznak neked rendelésre bármiylet.
Akkor legalább 80%-os lenne...élvezet lenne tanulni..
DT-re lehet valahol venni full kipuff rendszert? Mármint nem gyárit.
ha a motorokról kérdeznének akkor talán
nevetséges...de így jó...hátha eltolnák még egy évvel...akkro pont nem esnék bele... hol lenne nekem 50%-os az érettségim?
de azért lásd be h. a 20% os éretségi 2es határ nevetséges.... egyetemen 60%tól kettes bármilyen tárgy.... akkor legyen már az éretségi legalább 40%tól 2es....
ezzel milyen élmény lehet motoros rendőrnek lenni
Vagy full krossz oszt még a szántófődre is betudsz menni.