Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sosebaj ha kerülő...addig is motorozunk. Benyám meg remélem lesz..most még több mint félig van, meg van még lóvém is...szal sztem azzal se lesz gond
van olyan földút ahol be tudunk menni végig, de kb 10 km kerülő, mehetnénk arra
azt a dt-t amit a multkor mutattál?
Ez a Székesfehérvári? Nem kéne előbb megnézni?
Na ez az látod, felhívta a műszakiztató helyet és valami 3 hét múlva tudnák fogadni. Na mind1 valahogy csak kibírom addig. És úgy beszéltük meg, hogy friss műszaki meg le is hozzák és akkor alku nélkül 350E ft.
Komoly? ne szopass... Mikorra lesz meg?
Lehozza a srác csak még a műszakit intézi rá.
Nem jön most. Motor még nincsen meg neki, addigra nem is lesz, mert nincsen aki segítsen neki elhozni. Mással meg nem igazán tud kijönni.
köszi, még mindig szkráccs megy? vagy már lehet motorral?
Ahogy meggyógyul a lábad mehetünk is. Mihamarabbi gyógyulást.
áá de mennék pedig mehetnénk egy jó nagy kört, kimennék felétek aztán tankitól és tudok fasza utakat végig földön egészen böszörményig akár. naa majd egyszer
Eddig betonon mentem. De most Gabi mutat valami földutat a Panoráma útig..aztán vagy 10km aszfalt lesz benne. Remélem nem lesznek rendőrök, emrt nem szeretnék csekket kapni.
amugy hol szoktatok ki menni? nincs vmi fasza útvonalatok végig földúton?
hát ha ő jönne ide akkor kinéznénk csak most én megyek, Ő meg nánási
Nuygi, lesz még rá lehetőséged a télen
áhhh!
Mír nem jösz nőstűl!
na én most vasárnap nem fogok ráérni bnőmhöz megyek, de azért remélem jó idő lesz rátok
a bekötő úttól már tuti oda találsz..2-300 métert kell jönni max. meg majd jössz a motorhang után.
csak oda ttalálok remélem
másnem adtoke gy telószámot oszt hívlak titeket
és ha másnem a bekötő utnál elém jöttök!
Jaja. át kell jönnöd szinte az egész városon.
Nagyából látom hogy amerről jövök az annak a túloldalán van!Át kell mennem az egész városon.
http://maps.google.com/maps/ms...

bal alsó sarokban az a buszfordulo, kb 150-200m-rt kell menni földúton a crosspálya bejáratig, de nincs sár ott még
uhh hát én térképen nem tok tájékozódni!
azt mondtátok a buszállaomástól nincs messze?!
Oksa. Imákozok, én is, hoyg jó idő legyen..Gabi neked si kötelező.