Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áhhh dehogy csak hülyülök!
Na lépek én is.
Cakát!
cakát
na jóéjt, én mára lépek
Gyere ha tönkre akarod tenni a Gixert.
mehetek ott én is?

Há persze! mire a finishez érnék hasidomom nem maradna!
én is így kezdtem, google mapson kinéztem nagyjából egy utat, aztán elindultam bóklászni most meg már tudok 3 utat is
Vagy így, vagy ahogy mondtam: Panorámáig földön onnan kövön.
Megyüüünk..Pestre nem keresel egy útvonalat te?
Vasárnap igy mentek ki?
majd keresel be a tankiig te is onnan meg mehetünk bárhova, az az endúrósok paradicsoma a környéken
Faszér nem lakok arrafelé. Na sebaj majd keresek én is ilyen túraútvonalat errefelé.
ez vagy 30 km lehet, de még megyünk felfele északnak, lehet nyíradonyíg, az még kb 40 terepen jah meg vámospércstől a tóig az nem sok, kb 20 perc nekem
ÓÓÓ he ez milyen fasza kis enduro túra lesz.
Nem vagyok én olyan minden szarba belekötős. Ha nekem egy motor megtetszik és meg akarom venni, sok minden felett eltekintek. Mint mondtam ne akarjon a blokk széthullani és ne kelljen 2 percig indítgatni hogy életre keljen. De én nem tudok ilyeneket feltételezni egy 2004-es DT-ről.
Ha a blokknak nincsen baja meg a futóműnek akkro nyugodtan vedd meg. A többi apró pénz rá. De ha azt mondja akkro biztos jó. Abból gondolom, hogy el meri vinni 270km-re bizonytalanba. A Husqvarnas srác meg egy gyökér kamugép volt. Ott nem te voltál a cigány ahnem ő.
Az már csak pl az Ő hibájából adódhat, mert csak olyan esetben nem venném meg ha mocskosul csörög a blokk. De Ő azt mondja teljesen kifogástalan, innentől kezdve szerintem nem kell aggódni. Gondolhatod nem megnézni hozatom le hanem megvenni, illetve 10 karc miatt nem küldetem vissza Székesfehérvárra. Most minden oldalról kapom a Husqvarnás példát, de hát ott a gyerek volt gyökér mert azt mondta pöccös a gép, mikor indultak az nap reggel már csak 3. rúgásra indult (szerinte) mire lejöttek, 30. rúgásra. Akkor most én cigánykodtam mert nem cseréltem el?
Majd megbeszéljük, ahogy jön majd.
neeeem
Reménykedjünk.
kicsit merész de hátha nem lesz semmi komolya baja
Eltívedünk baszki
muhaha csak az abaj még nem járttam be teljesen de térkép szerint járható
Hát az elég cigányság, hogy leműszakiztatja, lehozzák és utána azt mondod, hogy nem kell. Nem?
Azaz.
Igen a székesfehérvári. Megnézni? Minek? Tegyük fel valami miatt nem kell, akkor is egy vagyon benzinpénz megy a levesbe ha én megyek és akkor is ha ők hozzák. Akkor legalább ne én kínlódjak már.