De motanában razziáznak mint állat!
Ma is kint volt a motorral, még szerintem most is církál.
rendőrkocsival csekkolnak le mindenkit.
Megyek 25.-én berénybe oszt a volt gazdija ide adja a gyári öszekötő csövet arra meg veszek valmai suzuki gyári dobot.
Kedves motoros és nem motoros társaink!
Most mutassátok meg, mennyire vagytok bátrak! :-)
Az összefogás jegyében ̶̶̶ 2010. szeptember 17-én, pénteken az Alföldi Motoros Alapítvány véradásra hív benneteket!
Nekünk csak 20 perc az életünkből, másnak maga az élet.
Ha úgy érzed, hogy te is tudsz segíteni, gyere velünk:
gyülekező a klubhelyünkön 16.40-től (MELÓS PUB, Vágóhíd u. 2. – a volt Dohánygyár mellett), indulás 17.00-kor a Bem téri vérellátó központba, ahol 17.30-tól várnak minket!
Ez szerintem kötözködés volt!
De az a poén hogy tegnap is bent motoroztam a városba és ő is szolgálatban volt. még bolintottam is és ő is viszont. Tegnap nem volt semmi gondja!
Ma meg lámpánál köszöntem ismétneki oszt semmi még megsem biccentette a fejét! jött utánnam.
De könyörgöm motoros ő is és még fiatal is tudja mi a helyzet.
Magyarországon minden 2. motort meglehetne büntetni!
áhhhh
Basszameg..ma vettem lefele a visszapillantót és eltört a kuplubng konzolom..gyorsban szerválok egyet..ha nem sikerül akkro ygártok valamit...vagy ha nem akkor emgyek kiuplung nélkül vasárnap..
Ma is kint volt a motorral, még szerintem most is církál.
rendőrkocsival csekkolnak le mindenkit.
Megyek 25.-én berénybe oszt a volt gazdija ide adja a gyári öszekötő csövet arra meg veszek valmai suzuki gyári dobot.
Amúgy szerintetek mennyi lenne bele csinálni egy furulyát? Hány ezer forint?
Most mutassátok meg, mennyire vagytok bátrak! :-)
Az összefogás jegyében ̶̶̶ 2010. szeptember 17-én, pénteken az Alföldi Motoros Alapítvány véradásra hív benneteket!
Nekünk csak 20 perc az életünkből, másnak maga az élet.
Ha úgy érzed, hogy te is tudsz segíteni, gyere velünk:
gyülekező a klubhelyünkön 16.40-től (MELÓS PUB, Vágóhíd u. 2. – a volt Dohánygyár mellett), indulás 17.00-kor a Bem téri vérellátó központba, ahol 17.30-tól várnak minket!
Üdvözlettel:
AMA
Ha van vér a pucátokban itt lecsapolják
De az a poén hogy tegnap is bent motoroztam a városba és ő is szolgálatban volt. még bolintottam is és ő is viszont. Tegnap nem volt semmi gondja!
Ma meg lámpánál köszöntem ismétneki oszt semmi még megsem biccentette a fejét! jött utánnam.
De könyörgöm motoros ő is és még fiatal is tudja mi a helyzet.
Magyarországon minden 2. motort meglehetne büntetni!
áhhhh