Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gabi megcsináltam a kistáskát hátra Fasza lett szerintem.
köszi
De motanában razziáznak mint állat!
Ma is kint volt a motorral, még szerintem most is církál.
rendőrkocsival csekkolnak le mindenkit.
Megyek 25.-én berénybe oszt a volt gazdija ide adja a gyári öszekötő csövet arra meg veszek valmai suzuki gyári dobot.
hát igen! De mondtam a rendőrnek hogy csökkentem a hangját......
Amúgy szerintetek mennyi lenne bele csinálni egy furulyát? Hány ezer forint?
Sokat nem érsz a furulyával mert ha le akarnak szopatni úgyis leszopatnak..Ha más nem E betű hiánya miatt..
Kis jóindulattal ráfoghatjuk...az is testnedv csapolás
Na ezt már nem véradásnak hívják
Valakit nem tudtok aki csinál kipufogókab furulyát? Debrecenben?
Az is egy megoldás, csak akkor ne fickó legyen a doki, másrészt ha nő akkor nem 70 és a halálközt legyen korban
Vagy legalább ne vért csapoljanak onnan...
Mindenképp jó a kezdeményezés! Ha nem kell dolgoznom mindenképp megyek. Viszont az nagyon szeretném, ha nem a pucámból csapolnának...
És akinek nincs pucája?
Kedves motoros és nem motoros társaink!
Most mutassátok meg, mennyire vagytok bátrak! :-)

Az összefogás jegyében ̶̶̶ 2010. szeptember 17-én, pénteken az Alföldi Motoros Alapítvány véradásra hív benneteket!

Nekünk csak 20 perc az életünkből, másnak maga az élet.

Ha úgy érzed, hogy te is tudsz segíteni, gyere velünk:
gyülekező a klubhelyünkön 16.40-től (MELÓS PUB, Vágóhíd u. 2. – a volt Dohánygyár mellett), indulás 17.00-kor a Bem téri vérellátó központba, ahol 17.30-tól várnak minket!

Üdvözlettel:
AMA

Ha van vér a pucátokban itt lecsapolják
már megvolt
Írtam de nem írsz vissza..
írj rám msnemn ha vagy este
Rágjam meg a húsát!
Ma bal lábbal kelt fel a biztos úr.
Ez szerintem kötözködés volt!
De az a poén hogy tegnap is bent motoroztam a városba és ő is szolgálatban volt. még bolintottam is és ő is viszont. Tegnap nem volt semmi gondja!
Ma meg lámpánál köszöntem ismétneki oszt semmi még megsem biccentette a fejét! jött utánnam.
De könyörgöm motoros ő is és még fiatal is tudja mi a helyzet.
Magyarországon minden 2. motort meglehetne büntetni!
áhhhh
Basszameg..ma vettem lefele a visszapillantót és eltört a kuplubng konzolom..gyorsban szerválok egyet..ha nem sikerül akkro ygártok valamit...vagy ha nem akkor emgyek kiuplung nélkül vasárnap..