Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pl egyik srácnak egyszer Debrecenben le is vették a hangos dob miatt a rendszámot. Csak ott előtte valami kütyüvel mérték a hangját. Na az milyen?!
akkor az enyémhez vajon mit szólna hát mondjuk én nemmostanába fogok megintaszfalton közlekedni, max amit nem tudok elkerülni ott csak
Sósavat az ilyen gecinek.
Megyek!
Remélem addig nem kaparják le a müszakivinyettát!
Ma levillogott motorosrendőr elvtárs, pont a rendőrség elött.
Kérte az iratokat mikór oda adtam neki már mondta is: "Milyen dob van rajta? EZ NEM GYÁRI AZ BIZTOS!ELMONDOM NEKED MÁRIS ÍRJUK MEG A PAPÍRT ÉS KÜLDELEK KPM VIZSGÁRA!"
Néztem eggyet!
Mondom neki: Így vettem meg ezzel a dobbal fotózták le eredetiség vizsgán is + 1 éve volt cizsgán és ott átment!
Mondta: 1 évve sokminden történhetett vele. KI IS ÉGHETETT ENYI IDŐ ALLATT! Gondoltam magamba, biztos a gyapotra gondol.
Mondta hogy cseréljem le. Én meg válaszoltam hogy 50ezer forintot nem fogok ezért kiadni. mondtam: Biztos úr annyit megigérek megüveggyapotolom és meglátjuk miulyen lesz a hangja. bologatott is meg nem is. Meg mondta hogyha nem tudok dobot venni rá akór nem kell motorozni! az igen mondom fasza.
Ja meg mondta hogy mikór utánnam fordult zebránál nem engedtem el egy idős asszonyt!
nem is láttam senkit zebránál. lebaszott hogy hgy közlekedek így.
meg hogy 10-szer elmentem oda vissza a városba!
Nem értem ez mér gond! nem ő fizeti a benzint!
jah meg mondta hogy ordít a motorom és a lakókat zavarom én meg mondtam neki az lehet de csak este!
Elkezdi: nem leszünk így jóba, most szolt elsőnek legközelebb küld vizsgára ha ordít a motor!
Szal ennyit a megértelek, mert én is motoros vagyok elvről.
sziaa! gyere, várunk majd
a vicces kép meg lemaradt

na mindegyis Én azért nevetek tovább
Jó Reggelig aludni?!
Na srácok akór megbeszéltük!
Ha jó idő lesz akór legurolok oda vasárnap!
Na jócakát!
Na én is léptem..cakát
van, lemész a buszmegállótol kb 150m-rt kell menni, de nem vészes, gyere vasárnap. jön sv-s haver is mert ki akarja próbálni az enduro szettem venni akar terep gépet.... na tényleg csá mindenki
Dehogynincsen. Vannak olyan jó sima utak. Gyere vasárnap.
ha nincs sár bejössz simán, szoktak mások is bejönni sportmotorokkal a pálya bejáratáig
cakát!lépek én is!
Tankira van bevezető út olyan ami sportmotort illet meg?
Gondolom nincs!
viszont megyek elfexek, lefáradtam ma is elééggé
cakát
énse aszfaltozok már, nyáron meg idő nem volt tankin lesz tali, aki kiakar jönni jöjjön, akinek nincs terepmotorja adunk kölcsön 1-1 körre
hátha jövőre már mindenkinek lesz motorja,lába..... egyéb hiányosságok
az soká van!
GYere be terepen!
Mindenki ott volt csak te nem. Dehooogy.:D Majd jövőre..én idén már nem megyke be aszfalton Debrecenbe.
Amúgy jó sok forum találkozó volt!
Télen beszéltük hogy lesz meg minden, vagy volt cak én nem lettem híva!
a plexi már nem adja terepen de ha veszek akkor má legyen fényre sötétedős
Nincs hó még de meár mennél síelni, mi?
Amugy fasza!
Csokpíndzsedvanbáttya.
10w50 5100as, de még a tél elött le kéne cserélni, sztem majd november végén