Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaaa ez meg a másik...de az még legalább 5 év...ha meg nem bukok..na meg ha felvesznek a rendészetire..ami most nekünk jön be egci..olyan szopás. 2013-tól csak emelt érettségivel lehet fősulira menni... ráadásul az érettségi ponthatárokat is fel akarják vinni a 2-es 50%-tól lenne...ez még nem biztos..remélem nem hozzák be
nah ezellen nem menekülsz aszfalton , ezért jó az sm, lefordulsz az első földúton
Azaz, kapnál olyan Zsanett ügynek álcázott jocokah ügyet hogy 2 hétig izzana a lyukszi.
áhhh az rengeteg érte...
de ő is sün lesz.. sün sün sün
Megzsanettoznak...
Ja.........megtanít a SÜN úr az análra.
850 vagy 900, jah és 2002-es, sehol nem ér annyit hiába újította fel
mennyi az a drága? meg am haggyad..cska körülnéztem..még most úgyse evszek motort..majd jövő nyár végén. addig jó lesz a kis DT..
inkább nem kockáztatnék..sokba kerül ha nem tetszik nekik.
van 1 25ös papírral akinek eladó de drágán adja mert most újította fel, kell az msn címe?
nem tudom mennyire veszik ezt szigorúan a rendőrök de gondolom rendőre válogatja
Csóri.
S-es
Most nézem...SE-es DRZ-k mind 29kW-osak.Nekem 25 kéneee..
Attól tartok hogy ez zsebbenyúlós lesz.
Jaja...tavaszra meg tudja csináltatni. Amúgy nagy a kár? Mert egy beállás nem mindig csinál nagy kárt. Mondjuk legtöbbször borzasztó.
Ja. Ráadásul pont most nincs egy árva forintja sem javíttatásra. Igaz gyakorlatilag vége is a szezonnak. Mármint a sportmotorosok szezonjának.
Uhh bazd..szegény srác...
akkor még jó h. eladtad
azon is gondolkoztam. hát olyan fél misim lesz rá, ha minden úgy lesz ahogy tervezem.
azzigen
aha, olyanba már s-es drz-t is találsz sztem. főleg hogy az áruk már a béka segge alatt van bezzeg mikor a dr-t vettem, még 600-700ért mentek a szétütöttebjei
18-as.
Én jövő ilyenkor már drz 400-on szeretnék élvezkedni.
Amúgy basszus spanomnak beállt a zxr amit vett tőlem. Úgy néz ki szelephimba szakadás történt.