Akkor vagy ne írjon oda e-mail címet vagy írja oda hogy e-mailra nem tud válaszolni. Ha pedig el akarom a motort adni végképp megragadok minden lehetőséget, annyira senki nem lehet elfoglalt, hogy ne tudjon írni egy választ. Én pl a zxr 250-et és az első zx6r-t is úgy adtam el, hogy sose hívtak fel csak mailoztunk. No meg így vettem a 2. zx6r-t is igaz azt fórumon tárgyaltuk főképp a sráccal.
Az, hogy nem mindig ér rá az ember gépnél lenni, és hetek mire megbeszélitek a dolgokat normálisan. Amiket egy 5 perces telefonálással simán megbeszéltek
Kár..na de majd akkor jövőre :)
Megyünk egy páran, meg sokan mondták még nem biztosra a dolgot (főként időjárástól tettéák függővé).
Mindenesetre a lényeg, hogy az idő jó lesz úgyhogy akinek még van kedve csatlakozni, holnap reggel 8h Debrecen, Tesco - Meki parkoló. Fél 9-kor indulunk.. :)
Szombaton délnyugat felől tovább vastagszik, növekszik a felhőzet, egyre többfelé beborul az ég. A Dunántúlon egy-két órás napsütést követően borús idő várható, míg keleten, északkeleten még több órára kisüt a nap. A déli óráktól délnyugaton az eső is elered, a csapadékzóna lassan terjed északkelet felé, estére éri el a Duna-Tisza közét. Élénk lesz a délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17, 23 fok között alakul.
Ha felkelnél reggel, elgurulhatnál egy kávé (-cigi)re, no meg felvezetnél minket :D
Megyünk egy páran, meg sokan mondták még nem biztosra a dolgot (főként időjárástól tettéák függővé).
Mindenesetre a lényeg, hogy az idő jó lesz úgyhogy akinek még van kedve csatlakozni, holnap reggel 8h Debrecen, Tesco - Meki parkoló. Fél 9-kor indulunk.. :)
Remélem M.berénybe nem fog esni eső!
Szombaton délnyugat felől tovább vastagszik, növekszik a felhőzet, egyre többfelé beborul az ég. A Dunántúlon egy-két órás napsütést követően borús idő várható, míg keleten, északkeleten még több órára kisüt a nap. A déli óráktól délnyugaton az eső is elered, a csapadékzóna lassan terjed északkelet felé, estére éri el a Duna-Tisza közét. Élénk lesz a délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17, 23 fok között alakul.
Sajnos idén már kevés lehetőség lesz motorozni szerintem.
A héten meg pont beteg vagyok...
Néztél már motort vagy egyenlőre semmi?