Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is plexis van és télen -3 fokban sem párásodik. Szinte hihetetlen, de igaz.
inkább 120-130...ritka amelyik 140-et megy...
Ha a tartozásomra nem megy el a sok lóvé, hoztam volna el 4 kilóért. De így csak 350E maradt moccra.
igen? ezt nemtudtam akkó nyélgázz oszt
Végsebesség 130-140, sima talajon ahol a gumi nem tud megakadni kőben, fa gyökerében 3.-ben még kaparászik.
dehogy..ezek a DT 16-17 lóerősek..a teljesen folytatlan verzió..amiből nem sok van nálunk..az 22 ló.amúgy amikor a power nyit majd kitépi a kormányt a keezdből ha fasza állapotú.
annyiért meg vetted volna?
19E km van benne.

nem mentem még 125ös 2t-vel, mit lépnek ezek? 80as cr-el mentem, az fordulaton ment jól. de ezek a dt-k lóerőbe majdnem ott vannak mint a dr-em, csak egy kis nyomaték hiányzik.
Hát csinálj gyorsan pénzt magadnak. ŐŐŐ mondjuk eladod nekem a DR-t 350E-ért. Te is boldog leszel és én is.
2004-es..mit vársz? hány km van amúgy benne?
jaaa... nekem is kéne egy krossz bukó. mer plexis van és párásodik
Jövő hétvégén érkezik a DT. Azt írta a srác a gépben új az akksi, télen is pöcc röff, blokkja szépen jár, nem áll le, nem akar széthullani, ebben hibát nem találok.
hát jah, nekem is kéne egy új bukó is meg szemüveg, mert ezen már alig látok ki annyira karcos, de ugye a pííínz. amíg szét nem szakad mindenem addig jóó
hát ja...veszélyes... ahogy haverom mondaná: veszélyesen élek..
mikor nem volt én is mertem persze csak mióta van, meg odacsaptam benne a bokám egykét fához, azóta inkább felveszem
én megyek...egy kesztyűm van..inkább benzinre költök mint ilyen dolgokra..peidg jó lenne venni egy fasza cross cuccot..
csizma nélkül én nem is merek menni
Ha Zé jönne vasárnap akk nekem is lenne..
nekem meg van csizmám
Hát az a 3mm nem sok...hátha vasárnap hajnalba esik..és mrie megyünk már jó idő lesz..
Nekem van esőkabátom...kínais....jóaz..
ha nem esik nagyon én szarok bele, ugyis kimegyek...
betekeritek magatokat folpakkal
teszkóba si 2 ezer volt.