Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

másik értelmi fogyatékos
nem baj az
Az ha megragad, pofával végigszántja az aszfaltot!
http://sportmotor.hu/motoros_v...

szó szerint ráfeküdt a motorra
végülis mindent ki kell próbákni.! ------------ motoron még nem hánytam.
hát mivel nem birom ki ugysem hogy igyak, ezért meg kell próbálnom.
De tulzásba remélem nem viszem mert, akkór még délben is csak forog a világ körbe körbe......
nem baj az, ugy legalább nagyobbank tünik a sebesség
Holnap 11-kor még simán eznapos leszel.
szerintem ki
Ha ma este berugok, holnap 11-re kijózanodok még?
11re kintvagyunk Jocókával!
jocokah: 10re gyere le nálam mert 40 perc min az út a tankiig ebben a sárban
jaauu van akór!
Mikór találkozunk ott?
meg vasárnap délelőtt legyetek már fent itt sportmotoron, hogy megtudjuk még beszélni hogy mi is lesz!
most voltam kint, megnéztem a bejáró utat, nincs rajta víz, olyan kemény mint a beton, ott járnak be autóval a krosszpályához, szóval jöhetsz nyugodtan
jelentem földút felderítve Tankira, 1,2km-rt kell menni a panoráma úton, de szerintem meg lehetne oldani rövidebben is
1,5 odafele, vissza 40 perc, eltévedtem a pusztaságba a tankitól vagy 5 km-re, de végül meglett a helyes út jah, meg 70%ban dagonya az út
Dehogy akadsz el...olyan út van ott befele mint az aszfalt..le van taposva mint az állat..annak nem elég ennyi eső, hogy felázzon
Szerintem nekem már ugrott ez az egész!
Még ha holnap reggelfelé esik akór én még a földuti bejárónál elakadnék.
Le is van mosva nem akarom megszentségtalaníteni ilyen ídőben.
áhhh de elmennék ilyen rendőrnek!
Sziasztok!
Ha az égiek is úgy akarják (elvileg jó idő lesz) szeretnélek meginvitálni benneteket egy közös, kötetlen gurulásra 2010. szeptember 25-én szombaton (esőnap 26. vasárnap :))

Találkozó: 08:00 h
Debrecen Mc'Donalds parkoló - Kishegyesi út (Tescoval szemben)
Indulás: 08:30 h

Túra útvonal: Debrecen - Lillafüred - Szilvásvárad - Eger - Mezőkövesd - Debrecen
Hossz (összesen): 309 km

Googlemaps:
http://href.hu/x/d8zh

Lillafüreden, Szilvásváradon, Egerben megállunk hosszabb időre, kajálunk, stb...

Szóljatok akinek gondoljátok, remélem megyünk minél többen :)
Ha valami van, csörögjetek!

Kavics
elvileg msot elált de most más dolog van itthon
ha csepereg kicsit megyek, ha nagyon esik nem
Ha szakad is mésZ? én akkro nem...max ha kicist csepereg avgy küszködik. Ígyis oylna ebteg vagyok mint a kutya...jövőhét sztem nuku suli.
jobbulást, pedig mehettünk volna tankira, van enduro szettem mindenesetre én megyek holnap ha esik ha fúj
Reggelt. Ha hónap esik felkötöm magam..ezér szedtem szét a DT-t...
Móógen
Faszságosság. Ma sem kell menni veretni, főleg , h 2napja letaknyosodtam , mint a kölyökmacska.
reggelt, meginttakony idő van heh