Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annak amit akarsz 17-es vagy 18-as a hátsó kereke? Sztem annak is 18-as.
Majd amit találok. Bandit 250-et akartam, de letettem róla, nem bírnám endurózás nélkül. Vagy DR 350 vagy valami nagyobb csak 25kW-os papír legyen az a lényeg.
Rendben, majd megbeszéljük.
amugy milyet akarsz majd? ilyen 350est? vagy amit sikerül találni?
Arra mindenképp.
nekem 15-51-es a gyári.

addigra remélem rendbejövök teljesen, és ha még mindig meglesz, akkor csak tesztkörre viheted
Ha jövő ilyenkorig hagyod én megveszem..
Ha jó állapotú enduró hátsó guma lesz rajta, de te lecseréled, akkor arra vevő lennék nagyon baráti áron.
senkii, egy volt még rajtad kívül, de már annak is vagy 3 hete tán. egyre inkább arra hajlok amugy hogy maradjon...
Nem csodálom. Volt mostanában érdeklődő amúgy a gépedre?
helyes cross gumival az igazi, én most nyár elején mentem vagy kétszer endurozni böszörményiekkel, de hát ez az utcai enduro gumi nem egy életbiztosítás
Mindenképpen. Bár azt írta már nem az a gumi van rajta ami a képeken. De ha valami vacak enduro gumi lesz rajta lelököm a picsába.
Igen azért kelti a kormány kitépős érzetet, mert a nyomatéka elég fasza a DT-knek.
nekem eddig a 14-45 volt a legrövidebb,sima gázra 2.ben jött kerékre, rántással még 3ba is feljött
láttam enduro gumi van a dt-n, akarsz majd rá crosst?
terepre meg kéen vmi jó rövid, mondjuk 13-47 4be kiállna kerékre szeerintem
Azért megy 140-et mert az áttétele olyan, hogy jól gyorsul viszont annyit megy mint az átlag 125-ös endurók.
arra én is kiváncsi lennék mennyit menne az enyém a 15-41 helyett, ezzel 160 hátbaszéllel
az rx 125 megy 140et ha jó állapotba van, az pedig 30 Le körüli
fa gyökéren még 5.ba is elkapar az te... nekem legalábbis
mikor jóvolt az órám, 130at mentem az enyémmel, de akkor már nagyon pörgött szóval ugygondoltam elég lesz bár van egy jó hosszú áttételem, 15-38 azzal nemnéztem mennyi a vége, azzal lehet meglett volna a 140 is
Itt az egyik havernak 140-et megy. Meg youtube-on is van sok onboard ott is látni gyakran 140-nél a mutatót.
Nekem is cska most párásodik, ha endurózáskor lassan megyünk..amúgy az enyém se párásodik minuszokban sem. ahoz képest, hogy 16 ezres bukó..kurva jó...