Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10W40 es lett volna érdekelt volna
esetleg tavasszal, most nincs rá keret, meg még nem esedékes a csere de majd kellene ha még meglesz
Ja amúgy mivel nagy valószínűséggel 2T motorom lesz a következő, ezért eladnám az olajat amit még a kawához vettem. Motul 5100 15W50 1db 4literes és 1db 1literes kiszerelésben. Esetleg valakit érdekelne majd?
Csak csicsázás.
Vágom!
Én ma max csak aszfaltat szaggatam.
Figyeljetek már! Ti tudjátok hogy mért van sportmotorokon a fékolajtartályra ráhuzva ilyen csukló szorító vagy mi!?
Én arra tipelek hogy ne süsse szét a nap a tartályt!
motorral
motorral vagy traktórral?
Nem mindegy!
Tavaly nekem is az idő volt a legnagyobb ellenségem. Ugye tavaly július 20.-án ültem utoljára motoron aztán majd csak március 15.-én. Majdnem 8 hónap, szörnyű volt.
zsír, én meg most vagyok végzős gépészmérnökin
én szántottam kb őszi mezőgazdasági munkálatok
infó kar, gazdaságinformatikus szak, 3.évfolyam
Ma 1 egész tank benzint nyomtam el!

Fűnyíróztam!
hova is jársz most?
stét
akkor mihamarabbi gyógyulást
Jó estét!
hát az a helyzet hogy nagyobb terhelést jelen állapotban nem fog bírni, csak akkor ha meg lesz műtve. szóval esetleg pár hónap múlva ha megerősödik kicsit egy lájtosat bemerek vállalni. aztán vizsgaidőszakom végén szeretném műtetni, aztán rehabilitáció és mehet elvileg majd minden. csak hát ugye mindez idő idő és időőőő
Imut sztem meg a pitbike topicban megtalálod
vasárnap előreláthatólag kimegyünk
de gáz Mindenféle képpen szólunk, ha megyünk tankira..de reméljük, hogy nem sokáig kell sóvárognod, hogy mi tudunk motorozni. Nem mondta a doki, hogy előre láthatólag mikor lehet motorozni?
remélem hamar felépül a lábad és jösz kifele tankira még a télen
igyekszem igyekszem én. most tartok ott hogy sétálgatni tudok magamtól, de még mindig sántítok és kurvahamar elfáradok...
ha majd tankiztok írjátok be, majd kinézek vhogy lássak legalább endurosokat. meg imu-t is rég láttam már, milehet vele, nem nagyon fórumozik
Gyógyuljál megfele és jössz te is
estét!
látom nyomjátok az endurot nekem meg majd megszakad a szivem hogy nemtudok menni de most lett munkám,kicsit eltereli a figyelmem meg az időt is elviszi...
megpróbálok türelmes lenni de addig is nyomjatok néha fel pár képet!
220as szerintem neked