Anyagiak híjján vagyok úgyhogy sajnos ebben az évben már nem nagyon megyek sehová a motorral.
Talán a következő év jobb lesz majd ilyen szempontból.
Azért köszi a meghívást,hátha megy innen valaki..
Hát én már nem tudom mi van/lesz. A srác vasárnap óta semmit nem írt, számlaszámot sem küldte. Legutóbb annyit írt, hogy hétfőn vagy kedden leműszakiztatja meg hogy küldi a számlaszámot, de az biztos hogy mindenképpen lehozza hétvégén a vasat. Tegnap már írtam neki megint hogy akkor lesz hát motorom hétvégén vagy sem? Mert ha nem, nyilván keresgélnék tovább.
Ez csak most van így, a sportmotorra anno nekem is később lett. De terepen péltem a csoffadt testem, hogy ha esek elropognak a csontjaim. A nacit meg főleg azért vettem, hogy esőbe meg télen ne ázzak át.
te az az ember vagy akinek elöbb van ruhája mint motorja nekem még mindig nincs cross ruha, karácsonyra lesz, páncél meg köv hónapba, szemüveg még ebbe a hónapba remélhetőleg jövőhéten
Anyagiak híjján vagyok úgyhogy sajnos ebben az évben már nem nagyon megyek sehová a motorral.
Talán a következő év jobb lesz majd ilyen szempontból.
Azért köszi a meghívást,hátha megy innen valaki..
úúú de überség már ez
Egészséggel használd!
HA valakit érdekel(bár kötve hiszem) eladó vadonatúj renox bőrdzseki méretprobléma miatt.
Ezt komám elírtam nem kicsit.