Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem szted hanyas? sztem nincsen 250-es
250es szokott lenni az endurokon amugy, de nekem nemlehet kisebbet a villa miatt, ennyire emeli ki a féknyerget
kéne nekem is egy 300-as tárcsa meg egy olyan guma..
jaja..na nem baj..majd megyünk még motorozniúgyis idén a Hármashegy fele...azt csinálunk ott egy faszát..addig szerzek egy jó kamerát.
kéne kéne, de az a baj a fényképező nem vmi jó minőségbe adja vissza, na meg ha jönnek a srácok ki tudja merre megyünk? lehet nem is lesz kedvünk videozni olyan fáradtak leszünk
az nem, de elől a 300as féktárcsa az harap ezzel a 90%os cross gummával mint az állat, elég jól adagolható, sztem idővel a stopit is összehozom terepen, majd gyakorlok
Hallod..azon gondolkoztam, hoyg vasárnap kéne egy fasza videót csinálni...Normális beállításokkal, faszául összevágva..egy jó ksi endurós vidit
Pedig a hátsód még nem is egy nagy durranás már...
Húztam én az elsőt is mint a hülye...de gyorsan emntem mögötted...
hát az még messzi volt, meg megállok annyi féktávon ezzel a gumival mint közúton az sm-el
hátranéztem aztán már akkor mellettem csúsztál hátsó féken de amugy fékezz az elsővel is ne csak a hátsóval, hamarabb megálsz
Hát mikro jött szembe az autó...
én sztem már nem is fogom a DT-t nagyon közúton használni...tavasszal dugó, gyűrű..mert műr csóri haldoklik...addig kibírja..
jaaa geci..nem láttam hoyg irányjelzel..egysze csak féklámpa kiguyllad..hoppá mondom..ráléptem a fékre de már nem tudtam megállni, így maradt az, hogy elmegyek melletted..beszartál mi? én is..
lehet én is leveszem még az indexet, úgysem jó a jobboldali bazz néztem egyet mikor majnem belémjöttél tegnap
a táskát meg ma vettem le
következő ütembe leveszem a rendszámot meg a lámpát és akkor már full cross
Am leveszem az indexeket meg a tükröket vasárnapra Nem fogok én szenvedni velük
Nah ha én ott leszek nem megyünk olyan gyorsan..
változó, volt ahol szerintem 100 felett
300+
Mennyivel emntél?
jaja, vasárnap ha minden jól megy!
ma is voltam kint megnézni a panoráma útig vezető utat, de bazz olyan hamar kiértem csak lestem
Wíí....de szép lett a motor. Igaz a blokkról csak nagyjából jött le a retek..de jó az..vasárnap úgyis megitn megyünk Gabi akkor áll a Vasárnap?
Ötig vagyok itt Balázsnál a boltban aztán megyek át a montira..Kb.7-ig vagyok lennt..
Hétvégén dóógoztam, ma meg holnap szabad vagyok.
A Montin leszel? Meddig?
Sajnos gyalog mint Balogh.. Azt sem tudom mikor ültem motoron..A múlthéten végig melóztam és ezen a héten is valami hasonló lesz..Melózol?Pont egy hornetre való dobot vettem meg