Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit elmosódott vagy milyen, de nézd el nekem remegős a jobb kezem. Élőben nagyon ütős a cucc.
Kípet!
Végre megjött a progrip nacim. Fuu elég patent a cucc.
jah bazd, ráhajlott az hűtőidom teljesen, mondom ennek lőttek... de felállítottam az idom visszahajlott, 1 karc se lett rajta, hűtő is sértetlen jól bírja az idom
vigyázzá magadra, össze ne törd magad ja meg a gépet se hűtőre vigyázzáá, olvasom hogy majdnem az bánta
úgy bevertem 1 rohadt gyökérbe a térdem még térdvédőn keresztül is megéreztem...
azigen tényleg nagy a dzsungel, de sztem ha beköszönt az igazi ősz és lehullanak a levelek, sokat javul a helyzet... na meg persze ha elkezdenek kijárogatni. tavaly nyár után is ez volt kb, mentünk egy kört ismerősökkel, kicsit letördeltük ami nagyon útban volt. jólesz az
számod elmentettem, az apróban megtaláltam!
majd
a természet vissza akarja venni ami az övé, de mi nem haggyuk majd
De jót motoroztam ma a kis FZR-rel
Létavértes és hosszupályi között meghuzattam kicsit
Ha minden igaz holnap is jó idő lesz!
vadregényes
jaja majd kiugrok vele ha jössz...
szeva Norbi! hogy állsz a műtőssapikkal? tudsz még szerezni? valamikor megyünk a tankira(most 7végén tuti nem)tudnál addig szermányolni?
ilyen állapotok uralkodnak
mondjuk ilyen nagyokkal 2-3 hétvége alatt ki lehetne járni az utat a bütykös ki forgatja a gyomot csak hát szerintem a nyáron a kutya se járt ki
jah, több szemét van mint tavaly
hát jah.... csak emlékezetből mentem... ahol meg el van dőlve a motor ottmeg elfogyott az út és inkább meggondoltam magam
ja és tele van szeméttel az illegális lerakók miatt .
mondom én igen figyelmesen be kell járni a terepet....vagy majd ha lefagy a növényzet újra kijárni az útvonalat