Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kis hokedlit bekészited indulás előtt és arról szállsz fel! láttam már ilyet gyerek cross versenyes videókon
Hát nem igazán tudok elindulni ha nem ér le a lábam. Vagy lökjem meg magam előbb mint a kisgyerekek a 28-as csepel biciklivel? Még a te gépedről is pipiskedtem pedig az alacsonyabb a többitől picivel.
értem. hát mondjuk biztos nem kellemes érzés ha nem ér le a lábad biztonságosan. nekem ilyen gondom nincs de van más...
Holnap reggel nekiáll a srác leengedni a gépet és 9-kor hívom telón mennyire sikerült leereszteni. Hát ha más nem lesz marad a 125 2T ha már nem bírtam megnőni fuck.
jaja, ha jó a motor emiatt ne hagyd ott sztem.
olyan magas lenne mondjuk a gyári telóval nekem is magasabb volt, de hogy mennyivel, fenetudja. majd írd be hogy mi a stájsz, kíváncsi vagyok
majd szedsz ki az űlésszivacsból pár centit... drz-re is szokták csinálni
Hajajj. Minden fasza volt, elméletileg holnap megyünk is érte, de haverod most mérte le az ülésmagasságát és 100cm Én már a 95cm-es ülésmagasságú gépekkel sem tudok menni. Ő azt mondja hogy 92cm-re simán le lehet ültetni. Nem tudom mi lesz.
Sziasztok!

Debrecen környékén van motoros pálya ahol lehet pályázni?

köszi
csüttengeri! motorral mi újság,mire jutottatok?
sportmotorra 4 hónap szezon van, enduro nonstop
Én most kivételesen várom a szar időt a sarat az esőt a havat. Itt van az ősz itt van újra és nem kell a garázsban recskáznom a szép sportmotoromra.
én msotmár igencsak megragadok minden alkalmat mikor jó az idő és időm pénzem engedi... jón az ősz már msot is fáztam picit...
Hi
Jó már neked. Picsába, annyira vágyok már kifelé csapatni.
Szevasztok betyárok!
Most jöttem be (egy)kerekezésből Virul a fejem mert már felváltom 4.be is
Eladó akit érdekel renox bőrdzseki
Nekem a nyáron ez volt a legnagyobb fogásom. 1kg-os balin. A kép kicsit gyatra minőségű.
Nálunk a rengeteg csapadéktól a krumpli 70%-a elrohadt. A sárgarépa úgyszintén. Szinte semmi sincs a sok veteményből annyira tönkretette őket a nyári sok csapadék.
Jaúú napot!
Hát jah karcsi vannak olyan napok is de azok kevesek már manapság!
Tegnap nálunk egész este esett.
Ott van egy rahedli krupli a földbe oszt tegnap csak 1/4-ét szedtükfel fatherral. Ma meg neki sem tudunk kezdeni mert hót vízes a föld.
pihi van ma.
édes
rám?