Hát nem igazán tudok elindulni ha nem ér le a lábam. Vagy lökjem meg magam előbb mint a kisgyerekek a 28-as csepel biciklivel? Még a te gépedről is pipiskedtem pedig az alacsonyabb a többitől picivel.
Holnap reggel nekiáll a srác leengedni a gépet és 9-kor hívom telón mennyire sikerült leereszteni. Hát ha más nem lesz marad a 125 2T ha már nem bírtam megnőni fuck.
Hajajj. Minden fasza volt, elméletileg holnap megyünk is érte, de haverod most mérte le az ülésmagasságát és 100cm Én már a 95cm-es ülésmagasságú gépekkel sem tudok menni. Ő azt mondja hogy 92cm-re simán le lehet ültetni. Nem tudom mi lesz.
Nálunk a rengeteg csapadéktól a krumpli 70%-a elrohadt. A sárgarépa úgyszintén. Szinte semmi sincs a sok veteményből annyira tönkretette őket a nyári sok csapadék.
Jaúú napot!
Hát jah karcsi vannak olyan napok is de azok kevesek már manapság!
Tegnap nálunk egész este esett.
Ott van egy rahedli krupli a földbe oszt tegnap csak 1/4-ét szedtükfel fatherral. Ma meg neki sem tudunk kezdeni mert hót vízes a föld.
pihi van ma.
Debrecen környékén van motoros pálya ahol lehet pályázni?
köszi
Jó már neked. Picsába, annyira vágyok már kifelé csapatni.
Most jöttem be (egy)kerekezésből Virul a fejem mert már felváltom 4.be is
Hát jah karcsi vannak olyan napok is de azok kevesek már manapság!
Tegnap nálunk egész este esett.
Ott van egy rahedli krupli a földbe oszt tegnap csak 1/4-ét szedtükfel fatherral. Ma meg neki sem tudunk kezdeni mert hót vízes a föld.
pihi van ma.