Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.
Nem rég én is küszködtem tárcsa ügyben, de megoldódott.
Felszabályoztati nem minden esetben lehet pl. tárcsa anyaga miat, ......
Én tölük vettem tárcsákat : www.racsidepo.com Ahogy láttam elég felszereltek.
Próbáld meg!
Szia!
Ha a kérdés még aktuális akkor az én tudomáson szerint ki kell ruccannod a Közlekedési Felügyeletre, bemutatod a motort hogy át lett festve. Kapsz egy adatlapot és mehetsz az okmányba. Nem kell se eredet, se műszaki!
Szeva!

A héten még nem mozdultam ki a moccal úgyhogy nem én voltam.
Fzr 400 SP-hez kellene első féktárcsa mert üt sajnos.
Tudnátok mondani egy boltot ahol lehet kapni vagy valkakinek van esetleg ilyen?

Féktárcsáját lehet felszabályozni ha megfelelő a vastágsága?

köszi
HELP!
Jaja.
Pff
Így mennyen az ember az utcán lőni neki.
Itt van helyesen. BALESET
Még jó, hogy nem arra jöttünk haza.
http://www.haon.hu/hirek/im:ha..." target="_blank">Baleset......
Balu, nem voltál 22 után a Tesconál utassal? Mert láttam egy olyan Fazert mint a tied
dominationstyle@freemail.hu ha itthon vagyok fent szoktam lenni
De jól emgy már valakinek...
Hali! Bocs, hogy nem szóltam, de úgy volt, hogy lefújva az egész, aztán végülis mégis lett belőle valami. De figyi. Adj egy msn címet, és ha legközelebb megyünk megbeszéljük
mi is beugrunk, csak mi kocsival megyünk éjszakai fürdőzésre
helló
Gurultok valamerre? Lehetne csatlakozni egy 125 ös dt vel? Most pont unatkozok és motorozni szeretnék de nincs kivel.
Gabi olyan 7 körül beugrunk Debrecenbe pár haverral, 2db 125-ös sportmotor, 2 DT meg Debrecenbe csatlakoznak páran. Nem jössztök Szilárddal?
Fasza oldszkúl trabi,mattfekete fényezéssel.Láng és birodalmi sas mintával..Szerintem stíl
Nem nagyon szoktak engem csak úgy felvenni valahová Télen mondjuk hegyes lehet az a meló ott bennt..
Trabant? Nem hagzik túl jól...
Nem,venni akarok egy trabantot és adni neki egy kis színt meg egy kis rockabilly airbrush-t.
jaja, meló ezer, amúgy ok vagyok motor a régi

amúgy most ide hozzánk felvettek pár újfijúkát, azt hittem már Te is megjelensz az ajtómban
hátha nem válnak be, osztán szólnak neked is
Balu: át akarod színezni a Fazer-t?
Igen mert ott nézik a motor színét is, azért.
Jaja,munkát keresek még mindíg de amúgy minden rendben.Még mindíg kisegítek a klubban.
Veled mizu?Meló megy ezerrel?Motor?
Nem viszont hiába nem változik semmilyen paraméter az eredetvizsgát mégis meg kell ejteni..
na nyald meg a Juci fülét
mizu veled? minden sima?