Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mér nem adod el?
az oklé h. automata, de van annak is trükkje h. hogy kell minél kisebb erővel berugni, pl nekem az 50es apriliának is olyan ha rárugsz nem történik semmmi (3 hónap állás után), de ha lenyomod 2-3x nagyon lassan és visszafele az utcsónál nem engeded vissza teljesen és úgy rugsz rá már röffen is 3 hónap állás után... csak tudnám minek porosodik még mindig itt a garázsban
Igazából ennél keresgetni sem kell a holtpontot, mert automata dekompresszoros. Ugyanolyan mint a roekjózsié. De hiába rugdostam én azt teljes testsúllyal nem akart beindulni.
Ne is mond inkább. Sebaj, marad a 125 2T fűkasza.
nem feltétlenül kell bika erő, megtalálod a holtpontot és teljes testsúlyal ráugrasz kb és már be is röffen ha jó a motor

Az erőt nem lehet megtanulni. Ehhez elég bika erő kellett, a meg nekem nincs.
én mondtam hogy nem zsákbamacska a dolog! hát sajnálom a genetikai adottságaidat,mert egy nagyon fasza motort szalasztottál el...
majd megtanultad volna te is :) nem olyan ördöngős az , csak rá kell érezni
Emberek ez az öngyi-depi idő kicsinál...
kááár
Szerintem nem.
Van a motornak egy tulaja is. Na látod ő betudta rúgni.
sziasztok okosok

nem tudja valaki, hogy youtube-n tudok-e keresni felhasználóra?
Áhh itt vagyok a suliba és szakad az eső!
Ami a legszebb az egészben, hogy motorral vagyok.
Nem tudtad berugni, de szépen kettyeg?
Szevasztok

Most értünk haza. Sajna moci nélkül. A gép nagyon szép volt, jó állapotnak örvend, szépen ketyegett, ülésmagassága határeset, viszont az istenért sem tudtam berugni. Ennek nem volt elég annyi kraft mint a Józsiénak. Ráadásul a berúgókar úgy sípcsonton vágott hogy csillagokat láttam, meg lett egy fasza púpom is.
akór jólvan szerintem 4000-nél cserélem én is. Bár a tied más kategória (más intervalum).
akkor a gumikat ott hagyod és jársz a felnin,az biztos jelet pár centit,és még olcsóbban is fogod megkapni a gépet...
Szia. Az van benne most is, annyi km-NÉL már simán olyan színe lehet, nem baj az, legalább összeszedi a koszt, én 4e-ként cserélem.
Jó az csak a balin ajándék hal az a baj.
Ne is mondjátok ma én is motoroztam majd lefagyott a seggem.
Lasssan tehetem el a motoromat télre.
Ma néztem az olaj a motoromba ilyen kávébarna. normális az? vagy eddig nem tünt fel nekem.
Gabi neked is motul 5100 es volt a suziba neked is kávé barna volt?
Ebbe az olajba még csak 3000km-er van.
Neked is.
na jóccakát betyárok
szerintem ugy kell h. rákötöd 1 fél méteres madzaggal a bokádra a hokedlit és mikor elindulsz felrántod magad mellé/mögé ahogy jólesik és mikor megállsz gyorsan ledobod a horgonyt
És valaki majd hurcolássza utánam? Most elképzelem ahogy anyám kis hokedlivel vár a benzinkúton.