az oklé h. automata, de van annak is trükkje h. hogy kell minél kisebb erővel berugni, pl nekem az 50es apriliának is olyan ha rárugsz nem történik semmmi (3 hónap állás után), de ha lenyomod 2-3x nagyon lassan és visszafele az utcsónál nem engeded vissza teljesen és úgy rugsz rá már röffen is 3 hónap állás után... csak tudnám minek porosodik még mindig itt a garázsban
Igazából ennél keresgetni sem kell a holtpontot, mert automata dekompresszoros. Ugyanolyan mint a roekjózsié. De hiába rugdostam én azt teljes testsúllyal nem akart beindulni.
Most értünk haza. Sajna moci nélkül. A gép nagyon szép volt, jó állapotnak örvend, szépen ketyegett, ülésmagassága határeset, viszont az istenért sem tudtam berugni. Ennek nem volt elég annyi kraft mint a Józsiénak. Ráadásul a berúgókar úgy sípcsonton vágott hogy csillagokat láttam, meg lett egy fasza púpom is.
Jó az csak a balin ajándék hal az a baj.
Ne is mondjátok ma én is motoroztam majd lefagyott a seggem.
Lasssan tehetem el a motoromat télre.
Ma néztem az olaj a motoromba ilyen kávébarna. normális az? vagy eddig nem tünt fel nekem.
Gabi neked is motul 5100 es volt a suziba neked is kávé barna volt?
Ebbe az olajba még csak 3000km-er van.
szerintem ugy kell h. rákötöd 1 fél méteres madzaggal a bokádra a hokedlit és mikor elindulsz felrántod magad mellé/mögé ahogy jólesik és mikor megállsz gyorsan ledobod a horgonyt
nem tudja valaki, hogy youtube-n tudok-e keresni felhasználóra?
Ami a legszebb az egészben, hogy motorral vagyok.
Most értünk haza. Sajna moci nélkül. A gép nagyon szép volt, jó állapotnak örvend, szépen ketyegett, ülésmagassága határeset, viszont az istenért sem tudtam berugni. Ennek nem volt elég annyi kraft mint a Józsiénak. Ráadásul a berúgókar úgy sípcsonton vágott hogy csillagokat láttam, meg lett egy fasza púpom is.
Ne is mondjátok ma én is motoroztam majd lefagyott a seggem.
Lasssan tehetem el a motoromat télre.
Ma néztem az olaj a motoromba ilyen kávébarna. normális az? vagy eddig nem tünt fel nekem.
Gabi neked is motul 5100 es volt a suziba neked is kávé barna volt?
Ebbe az olajba még csak 3000km-er van.