hát már én is elgondolkoztam ezen. de cska kell valami futkosni, ez a nyár arról szólt, hogy minden éjszaka részegen másszak ki az árokból, motorozásra meg enm jutott. Most meg fogom a fejem, mer jobb lett volna az. Mostmá meg hideg lesz, szal egyre ritkább elsz a motorozás. Még veszek egy maszkot a sisak alá, ha hidegbe karikáznék, de nem hiszem, hogy sokat fogok menni.
45 napig volt nálam. Semmi trükk, egyszerűen nem használtam. Egy haver jelezte hogy neki tetszik, megvenné, én pedig eladtam és elhatároztam veszek egy kis szaladgálós endurót, meg horgászcuccokat és visszatérek a horgászathoz.
Csimáát beszéltük, hogy van neki, de ezen a ynáron minden pénzem elvertem, sajnos ez a motorozás rovására ment. Ha lenne rá lóvém akkro is felesleges lenne a csizma arra a heti pár km-re.
Remélem, itt lenne már az ideje. De azért nézegetem a 125-ös gépeket is, ha esetleg ebből nem lesz semmi. Igazából én már mentem volna érte a DR-ért de mondta a srác várjak hátha haza tud jönni.
turadobozt majd tegyél rá hogy a horgásztáska beleférjen , meg oldalra az összecsukható horgésszék
jááá meg van supermotohoz vaskészlet, nem használtam még