Köszi. Akkor talán nekem is jó lesz. Elméletileg a DR 350-nek 100cm volt az ülésmagassága. De nem hiszem, szerintem elmérte azt a srác. Haveromék TTR 250-esén 94cm magasan volt az ülés és még arról is leértem igaz fullra feszített spiccel.
na szkrácsi, az a helyzet h. nem sokkal lett magasabb az űlése, de kényelmesen nem ér le a lábam csak lábujjhegyen, számszerűen: 92 cm a legalacsonyabb pontja az űlésnek
a hátsó gumi elég strapa, de a széle még 90%os és ugy vfog kanyarban mint állat, az első kurva jó az majdnem új, kimentem hármashegyre ebbe a nyálas trutyis időben, nem nagyon csúszkált alattam, nagyon tetszik :) persze még nem mentem úgy mint az állat, csak szoki kell még, de jó lesz az
teszek majd fel képeket ha feltettem gépre
itt a környékem meg nem nagyon van drz eladó szerintem mikor én keresgettem nem volt
jól tetted h. eladtad a sportmotort, azzal nem tudsz menni télen métert se
Hát persze benne van a pakliban. De hát már nem tudom mi a tököm legyen. Lehet el se kellett volna adni a zxr-t?! Egyszerűen képtelen vagyok utódot találni. A legtöbb enduró amiket nézek papír nélküli, a maradék drága vagy ha minden okés akkor meg az ország másik végén van. Na most egy 125-ös motorért nem utazok 600-800km-t. PL néztem egy patent állapotú RX 125-ös apriliát de az is Velencén van.
Valamikor nem jársz Debiben? Rá kell ülnöm majd így is hogy megtudjam jó lenne-e nekem a DRZ enduroként. Azt néztem mostanában tök olcsón lehet már őket kapni. Alig drágábbak mint némelyik rendszámos 125-ös gép vagy a DR-ek.
Ahoj! Megjött az enduró szett, ma átszerelés és kipróbálás! Aztán majd lehet menni tankira. Csak szereznem kell enduró sárvédőt is majd ha lesz rá pénzem :)
Motoros esküvő és felvonulás 2010. szeptember 11-én Hosszúpályiban!
Széll Béla (alias Kobold) motoros barátunk és párja Kovács Mária esküvőjére hívunk meg minden motorost!
A felvonulás menetrendje:
-17:20 Gyülekező Hosszúpályiban a vásártéren (pogácsával, süteménnyel és üdítővel várnak minden megjelent motorost)
-18:00 Indulás Ebesre a Kerekes Kft étteremhez ahol néhány tiszteletkört teszünk és utána mindenki amerre lát hazafelé
Köszi csicsi!
Haja hívott, de pont 1 eligazítást tartottam, úgyhogy rövidre kellett zárni a !
Lehet, hogy vasárnap menek, oszt jól mögbeszéljük. Ez nem fenyegetés!
teszek majd fel képeket ha feltettem gépre
jól tetted h. eladtad a sportmotort, azzal nem tudsz menni télen métert se
az első gumma majdnem új, de a hátsó elég gyatra
aki tud vmi alig használt 18as cross gumit olcsóba az írjon!
Valamikor nem jársz Debiben? Rá kell ülnöm majd így is hogy megtudjam jó lenne-e nekem a DRZ enduroként. Azt néztem mostanában tök olcsón lehet már őket kapni. Alig drágábbak mint némelyik rendszámos 125-ös gép vagy a DR-ek.
Széll Béla (alias Kobold) motoros barátunk és párja Kovács Mária esküvőjére hívunk meg minden motorost!
A felvonulás menetrendje:
-17:20 Gyülekező Hosszúpályiban a vásártéren (pogácsával, süteménnyel és üdítővel várnak minden megjelent motorost)
-18:00 Indulás Ebesre a Kerekes Kft étteremhez ahol néhány tiszteletkört teszünk és utána mindenki amerre lát hazafelé
Haja hívott, de pont 1 eligazítást tartottam, úgyhogy rövidre kellett zárni a !
Lehet, hogy vasárnap menek, oszt jól mögbeszéljük. Ez nem fenyegetés!