Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi. Akkor talán nekem is jó lesz. Elméletileg a DR 350-nek 100cm volt az ülésmagassága. De nem hiszem, szerintem elmérte azt a srác. Haveromék TTR 250-esén 94cm magasan volt az ülés és még arról is leértem igaz fullra feszített spiccel.
apróba cross gumik között van egy metzeler hátsó 5ért, egész jónak nézki, kicsit levan kerekedve a közepe de nagynak tűnnek a minták, annyiért jólehet
Maxxis, elől valami lágyabb fajta, hátul meg nem volt ráítva h. mien csak típus, de basztam felírni és utánnajárni
milyen fajta gumik vannak rajta?
majd belejövök a télen, hosszú lesz ez a téli időszak megint úgy érzem, hamar jön a hideg.... már lehet vissza se teszem idén az sm-et
akkor gratula hozzá! sm szettel is jól mentél, majd meglátod ezzel milyen állatul lehet menni!
na szkrácsi, az a helyzet h. nem sokkal lett magasabb az űlése, de kényelmesen nem ér le a lábam csak lábujjhegyen, számszerűen: 92 cm a legalacsonyabb pontja az űlésnek
a hátsó gumi elég strapa, de a széle még 90%os és ugy vfog kanyarban mint állat, az első kurva jó az majdnem új, kimentem hármashegyre ebbe a nyálas trutyis időben, nem nagyon csúszkált alattam, nagyon tetszik :) persze még nem mentem úgy mint az állat, csak szoki kell még, de jó lesz az
teszek majd fel képeket ha feltettem gépre
és még hogy megy vele apáám, ég és föld mint sm szettel terepen majd mehetnénk jövöhéten tankira hétvégén, mit szolsz?
ha megvolt a teszt, jöhet a vélemény!
Én már láttam a szettedet Tankoltál pércs szélén én meg láttalak a buszról De faszául néz ki geci
na léptem szerelni és próbálni, csőőgáz
itt a környékem meg nem nagyon van drz eladó szerintem mikor én keresgettem nem volt
jól tetted h. eladtad a sportmotort, azzal nem tudsz menni télen métert se
Hát persze benne van a pakliban. De hát már nem tudom mi a tököm legyen. Lehet el se kellett volna adni a zxr-t?! Egyszerűen képtelen vagyok utódot találni. A legtöbb enduró amiket nézek papír nélküli, a maradék drága vagy ha minden okés akkor meg az ország másik végén van. Na most egy 125-ös motorért nem utazok 600-800km-t. PL néztem egy patent állapotú RX 125-ös apriliát de az is Velencén van.
na eszek és léptem szerelni
az első gumma majdnem új, de a hátsó elég gyatra

aki tud vmi alig használt 18as cross gumit olcsóba az írjon!
500ba már árulnak réggebbieket de ki tudja mien állapotban van, jövö szombat lehet tankizok szóval jöhetnél :D mehetnél pár kört
Hi

Valamikor nem jársz Debiben? Rá kell ülnöm majd így is hogy megtudjam jó lenne-e nekem a DRZ enduroként. Azt néztem mostanában tök olcsón lehet már őket kapni. Alig drágábbak mint némelyik rendszámos 125-ös gép vagy a DR-ek.
Ahoj! Megjött az enduró szett, ma átszerelés és kipróbálás! Aztán majd lehet menni tankira. Csak szereznem kell enduró sárvédőt is majd ha lesz rá pénzem :)
Motoros esküvő és felvonulás 2010. szeptember 11-én Hosszúpályiban!
Széll Béla (alias Kobold) motoros barátunk és párja Kovács Mária esküvőjére hívunk meg minden motorost!
A felvonulás menetrendje:
-17:20 Gyülekező Hosszúpályiban a vásártéren (pogácsával, süteménnyel és üdítővel várnak minden megjelent motorost)
-18:00 Indulás Ebesre a Kerekes Kft étteremhez ahol néhány tiszteletkört teszünk és utána mindenki amerre lát hazafelé
Köszi csicsi!
Haja hívott, de pont 1 eligazítást tartottam, úgyhogy rövidre kellett zárni a !
Lehet, hogy vasárnap menek, oszt jól mögbeszéljük. Ez nem fenyegetés!
Na erre én nem tudok válaszolni