Van ilyen is haver. De majd mikor a horogra jön egy szép ponty vagy amur, egyből feledteti a rosszabb napokat. Lassan pedig itt az ősz és lehet menni pergetni. Jujj azt nagyon imádom.
Bakker mennyit tudok írni!
Há mi lett veletek elmegyek oszt fossátok a szót!
Én horgászatnál az engedélyből sporolok!
Tegnap is kint voltam pecázni nem fogtam semmit, már kezd ku*wára elegem lenni.
Sajna a husqvarnát megvették amivel szemezgettem, yamaha DT-t szintúgy, bár abból volt egy másik is ami tetszett, fel is hívtam a tulajt, de miután mindenre ez volt a válasz hogy "hát hát nézd őő hát szóval" terkózott ezerrel meg mellébeszélt mindennek, így az is kizárva. Ezzel a kis CiRMossal szemezek még nagyon. Ha a DR 350-ből nem lesz semmi valószínűleg ezt veszem meg.
Mert én nem húshorgász vagyok hanem hobby vagy más néven sporthorgász. Én a kifogott halakat 90%-ban visszaengedem, főleg ha nemes halról van szó. Néha hazahozok kárászt vagy törpeharcsát, mást nem.
Kurva drága. Most a horgászat alatt ne azt értsd, hogy kiülök a kanális mellé egy univerzális dióverő bottal és ebihalat fogok. Nem fogok nagyon értékes dolgokat venni, de nem is a legolcsóbbat, szal kb középkategóriás cumók és kb 70-80E lesz. És még az engedélyekről nem is beszélek. Vagy ha napijegyes tóra megyek, egy 5 napos túra kb 20-40E ft.
aztán éjszaka nem akarok vágyakozó-belelihegős-erotikus telefonokat kapni tőled
amúgy motorügyben hogy állsz? válogatol?
effektíve nem eladó, de van az a pénz
Há mi lett veletek elmegyek oszt fossátok a szót!
Én horgászatnál az engedélyből sporolok!
Tegnap is kint voltam pecázni nem fogtam semmit, már kezd ku*wára elegem lenni.
na léptem énis, jó8
na elfexek mára, jóccakát nektek!
igaz