Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FALCO 105 DUST
40.000 újonnan, a csizma része hibátlan, csak egy csatnak a cserélhető része eltörött (1.500 ft ) én 13 ért gondoltam
Nem nekem kék...nekem még motorozni sincsen lóvém...na meg mostanában időm sem... Fater haverja akar valami csimmát magának.
Zsííír.
Pénteken dumáltunk MSN-en és azt írta ezen a héten lehet haza tud jönni. Azt mondta vasárnap jelentkezni fog, de nem jelentkezett.
nemhogy inkább Zétől átvennéd már amit neked ígért
Ja kicsit el vagyok varázsolva. Tehát utcai cipőből 41-est hordok és eddig motoros csizmából mindig 42-es kellett, kivéve amit most vettem, mert ebből a 41-es volt a jó.
na mi van már a DR-es sráccal? semmi hír?
Milyen az a csimma he?
persze, mehetünk, lehet szeptember végefelé már lesz szettem, de legkésőbb október közepe
bazmeg
42-es, de már egy bő hónapja megvettem a csimmát.
hanyasatalpad? nemkell krosszcsizma olcsón?
ÁÁ nem ilyen cuccokban indulnék.
júújj de izgi lesz. majd jó összesározzuk a wink cipőnket meg az eurosport melegítőt
Csőváz

Ha majd lesz enduro szetted, nekem meg végre enduróm lenne kedved valami fasza földutas túrát csinálni? Pár arcot még beszervezünk és nyomatni egy jó nagy túrát. Megtervezni hogy hol megyünk fel/le benzinkútra tankolni, aztán vissza a fődútra oszt nyomatni neki.
6-8e (nem 6000-8000e )
ezek a jobban tapadós gumik 6-8000e km-rt bírnak amugyis... szóval 1 szezon max
nem volt ott a pót, hanem beterveztem h. mikor cserélem majd ki, 1iknap leégettem, rá 2 napra elvittem gumishoz megcsináltatni
Na ez az hogy nincs! Se gumi se videó! Há milyen dolog ez.
Neked ott volt a pót gumi mikó égetted nekem meg a tervben sem volt.
Apámnak montam is hogy ha minden jól megy akór 2 szezont kibír a guma, hát nem úgy néz ki.
Előtte utánna kép tavaszról
video van róla?
link

1:32 close your eyes... and Gyuuusziiiii
bocs
Én hülye, hétvégén cserésé tettem a gumimat.
Jó hangulta volt + ittas is voltam és elgurult a gyógyszer.
Másnap megnéztem a gumimat és majdnem sírva tapasztaltam másnapos fejjel, hogy alig maradt minta a gumimon.
Father nem látta még, de remélem nem veszi észre mert az a maradék gumit ami rajta maradt azt tuti a fejemen fogja leégetni.
Gyűjthetem a pénzem gumára.